Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

CBRE adaugă Felicia Shopping Center din Iaşi în portofoliul de property management

Andrei Stan Piaţa Imobiliară /

CBRE anunţă, prin intermediul unui comunicat de presă, preluarea Felicia Shopping Center din Iaşi în portofoliul de property management al companiei.

Astfel, începând cu această lună, galeria comercială Felicia este operată de echipa CBRE care administrează integral activităţile centrului comercial.

Felicia Shopping Center a fost deschis în octombrie 2007 în Iaşi şi are 29.000 mp inchiriabili.

"Suntem mândri de noul nostru mandat. Echipa centrală de property management va lucra alături de colegii de la Iaşi pentru a obţine rezultate consolidate în materie de trafic şi vânzări. Suntem fericiţi să adăugăm Iaşiul pe harta birourilor CBRE din România, alături de Bucureşti şi Timişoara", a declarat Luiza Moraru, head of retail&asset services, CBRE România.

CBRE este specializată în furnizarea serviciilor de property management pentru marii proprietari de centre comerciale şi imobile de birouri şi mai operează contracte de administrare pentru Sun Plaza şi Sun Offices. CBRE Europa Centrală şi de Est are în administrare 2.466.6670 mp de spaţii comerciale în 257 de proprietăţi în regiune.

Felicia Shopping Center este deţinut în coproprietate de CBRE Global Investors şi Carrefour România.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional