Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Compania Avangate şi-a extins spaţiul de birouri din Bucureşti cu 1.000 mp

Alexandru Costea Piaţa Imobiliară /

Compania Avangate şi-a extins spaţiul de birouri din Bucureşti cu 1.000 mp

Începând din această toamnă, echipa Avangate din Capitală şi-a mărit spaţiul de birouri cu încă 1.000 mp, pe lângă cei 2.000 mp deja existenţi, în zona Pipera, clădirile Conect C1 şi C3, arată un comunicat remis azi redacţiei.

Acum, cei 180 de angajaţi au la dispoziţie o suprafaţă totală de 3.000 mp.

Noul spaţiu din Conect C3 este ocupat în acest moment de o echipă de 70 de persoane, dar poate acomoda în total un număr de 100 de oameni.

"Acesta este împărţit între numeroasele birouri largi şi luminoase, zonele funcţionale, o sală de relaxare şi o bucătărie, care a devenit cea mai apreciată suprafaţă de socializare datorită dotărilor de care dispune, precum canapele, zone de gătit/pregătit şi servit masa", conform sursei citate.

În spaţiul din clădirea Conect C3 s-au mutat echipele de R&D (Development, Testing, Infrastructure) şi Product Management (Product Management, Affiliates, UX, Technical Writers).

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional