Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Concursul Naţional al Montatorilor de Pardoseli şi-a desemnat câştigătorii

Andrei Stan Amenajări /

Concursul Naţional al Montatorilor de Pardoseli şi-a desemnat câştigătorii

Câştigatorii Concursului Naţional al Montatorilor de Pardoseli, care a avut loc în zilele de 21 şi 22 septembrie, în cadrul Art Floors (manifestare dedicată producătorilor, furnizorilor şi executanţilor din domeniul pardoselilor), au fost desemnaţi marţi, 22 septembrie, transmite un comunicat de presă remis redacţiei.

Concursul Naţional al Montatorilor de Pardoseli a avut loc în Pavilionul E2 din cadrul Complexului Expoziţional Romexpo, timp de două zile concurenţii având de executat lucrări de montaj după modele realizate de EUFA P+F (Asociaţia Europeană pentru Promovarea Pregătirii Profesionale a Montatorilor de Parchet şi a Montatorilor de Pardoseli).

Premierea celor mai buni montatori tineri a avut loc în Sala Iorga a Complexului Expoziţional Romexpo, în prezenţa a numeroşi montatori de pardoseli, sponsori, arbitri, specialişti din această industrie şi invitaţi care şi-au adus aportul la desfăşurarea în bune condiţii a evenimentului.

"Ediţia de anul acesta a fost onorată de prezenţa domnului Heinz Brehm, Preşedintele EUFA P+F, fapt care a confirmat importanţa acestui concurs în peisajul profesional de specialitate. Nivelul concursului a fost apreciat ca unul ridicat şi jurizarea a fost strânsă, bazată pe un acordate separat pentru fiecare dintre cele două categorii, Pardoseli din lemn şi Pardoseli elastice (linoleum, mochetă şi LVT), materialele folosite fiind din gama premium, considerate repere de calitate pe piaţa pardoselilor", se mai arată în comunicat.

Premiile Concursului Naţional al Montatorilor de Pardoseli - Ediţia 2015

Pardoseli din lemn

1. Răzvan Ghiuţă

2. Iosif Ştefan

3. Stihari Ion şi Brebenel Ştefan

Pardoseli elastice

1. Ionuţ Cincă Manole

2. Voinea Valentin

3. Orza Dorel

Criteriile de notare a lucrărilor

- exactitatea montajului şi viteza de lucru;

- încadrarea în termenul de execuţie;

- calitatea îmbinărilor;

- creativitatea;

- modul/succesiunea abordării etapelor;

- modul în care au fost folosite sculele şi echipamentele;

- modul de croire şi manipulare a materialelor;

- modul de croire şi manipulare a materialelor;

- acurateţea şi complexitatea lucrărilor în realizarea modelelor;

- estetica;

- capacitatea de organizare şi curăţenia la locul de muncă.

Câştigătorii au primit ca premii diferite produse oferite de sponsori (materiale de montaj, scule, echipamente de lucru etc), dar şi facilităţi de promovare în revista Pardoseli Magazin. În paralel cu concursul, au avut loc numeroase demonstraţii de montaj şi finisare, efectuate de reprezentanţi ai producătorilor de materiale şi sisteme pentru pardoseli.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional