Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Hattrick Sports Group de către Fortuna Entertainment Group NV

A.C. Piaţa Imobiliară /

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Hattrick Sports Group de către Fortuna Entertainment Group NV

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Fortuna Entertainment Group NV a preluat Hattrick Sports Group Ltd., Hattrick PSK., Hattrick Bet şi OK Albastru Roşu, potrivit unui comunicat al instituţiei.

Autoritatea de concurenţă precizează că a evaluat operaţiunea de concentrare economică din punctul de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, respectiv al posibilelor efecte anticoncurenţiale, în conformitate cu Regulamentul privind concentrările economice.

"Analiza Consiliului Concurenţei a condus la concluzia că operaţiunea de concentrare economică nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa naţională sau pe o parte a acesteia", se spune în comunicat, citat de Agerpres..

Fortuna Entertainment Group este o societate de tip holding prezentă în domeniul jocurilor de noroc pe trei pieţe principale din regiunea Europei Centrale şi de Est, respectiv Republica Cehă, Slovacia şi Polonia.

Fortuna Entertainment Group NV a fost înfiinţată în anul 1990, în 2005 fiind achiziţionată de Penta Investments Ltd. În septembrie 2015, Fortuna Entertainment Group NV a intrat pe piaţa din România în domeniul jocurilor de noroc, semnând un acord n vederea acordării licenţei brandului sau societăţilor de pariuri sportive şi jocuri de noroc Bet Active Concept SRL şi Bet Zone SRL.

Hattrick Sports Group Ltd. are ca obiect de activitate operaţiuni cu pariuri sportive şi activităţi de licenţiere de software. Companiile Hattrick Bet şi OK Albastru Roşu sunt controlate în mod direct de Hattrick PSK, care, la rândul ei, este controlată direct de Hattrick Sports Group.

Hattrick PSK şi Hattrick Bet desfăşoară în România activităţi în domeniul jocurilor de noroc (activităţi de pariuri sportive online şi offline, pariuri pe jocuri virtuale, exploatarea maşinilor electronice cu câştiguri).

OK Albastru Roşu SRL este activă în domeniul serviciilor de închiriere a bunurilor imobiliare, asigurând închirierea de spaţii comerciale de la terţi în vederea derulării activităţii agenţiilor Hattrick Bet, agenţii care ulterior îşi desfăşoară activitatea în aceste locaţii.

Potrivit comunicatului, decizia Consiliului Concurenţei va fi publicată pe site-ul instituţiei, după ce vor fi eliminate informaţiile cu caracter confidenţial.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional