Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Copou Bellevue- ansamblu de lux cu 160 de apartamente

F.A. Investiţii /

Copou Bellevue- ansamblu de lux cu 160 de apartamente

Lucrările la complexul rezidenţial de lux "Copou Bellevue" au demarat în luna noiembrie a anului trecut. Proiectul este dezvoltat de companiile "Baron Development" şi "Adama Holding Ltd."

"Copou Bellevue" va cuprinde un ansamblu de patru clădiri, cu un total de 160 de apartamente de lux, cu două, trei şi patru camere. Apartamentele situate la parter şi câteva de la primul etaj vor beneficia de câte o grădină de 33 mp fiecare, iar la ultimul etaj vor fi amenajate penthouse-uri, cu terase de peste 60 mp. De asemenea, în fiecare bloc va fi amenajată o sală multifuncţională, un Health Club, cu aparatură de fitness, saună şi duşuri, iar în centrul complexului va funcţiona un parc de joacă pentru copii, de circa 300 mp.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional