Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

De ce sa alegi ignifugarea facuta de Rovent Servicii-Ignifugare

Amenajări /

De ce sa alegi ignifugarea facuta de Rovent Servicii-Ignifugare

Ignifugarea este un procedeu prin care li se sporeste rezistenta la foc materialelor combustibile. Acest lucru este posibil datorita unor substante speciale, substante ignifuge, care sunt aplicate pe suprafata sau in profunzimea materialelor.

Rovent Servicii-Ignifugare este o firma de ignifugare care a reusit sa efectueze de fiecare data servicii de inalta calitate, primind rapoarte pozitive din partea I.G.S.U. Tehnica de lucru a echipei este imbunatatita periodic, personalul participand la numeroase cursuri de formare special destinate procedeelor de ignifugare.

Aplicatii ale ignifugarii realizate de catre echipa Rovent Servicii-Ignifugare:

1.Ignifugarea lemnului: cu ajutorul acestei metode lemnul este tratat cu substante ignifuge pentru a se reduce riscul de producere al unui incendiu.

Se pot ignifuga urmatoarele suprafete din lemn: PAL. PFL, PAF, PAL-CON etc.

Procedura se desfasoara in trei pasi si necesita pregatirea suprafetei (curatarea suprafetei si corectarea imperfectiunilor), aplicarea primului strat de substante ignifuge si apoi aplicarea celui de-al doilea strat la 24 de ore de la aplicarea primului strat.

2.Tratamentul lemnului: aceasta metoda se refera la tratarea lemnului impotriva daunatorilor specifici ai acestuia. Principalii daunatori ai lemnului sunt cariile, fungii si mucegaiul.

Se pot trata urmatoarele: sarpante, acoperisuri, tavane, garduri de lemn, terase, stalpi de electricitate, traverse de cale ferata, mobilier interior, diverse decoratiuni interioare.

3.Ignifugarea sarpantelor: sarpanta este scheletul pe care este construit acoperisul unei case. De obicei, acest schelet este realizat din lemn.

Acest tip de procedura combate atat daunatorii cat si potentialele incendii.

4.Ignifugarea materialelor combustibile: este important de retinut ca materialele combustibile sunt impartite in 7 clase de reactie la foc.

Avem materiale incombustibile (A1, A2), practic inflamabile (B), dificil inflamabile (lemnul ignifugat C), mediu inflamabile (D), usor inflamabile (E), foarte usor inflamabile (F). Pentru fiecare dintre materiale se utilizeaza proceduri corespunzatoare pentru a le ignifuga.

Desi sediul companiei Rovent Servicii-Ignifugare se afla in Bucuresti, serviciile oferite de catre echipa pot fi solicitate si de catre clientii din restul tarii. Divizia de est se va ocupa cu lucrari de ignifugare in Constanta, Bacau, dar si in alte orase din estul tarii.

Pentru a beneficia de cele mai bune servicii, au fost create pentru clienti patru divizii de ignifugare.

Divizia nord, se va ocupa cu lucrari de ignifugare in Suceava, Iasi si alte orase din nordul tarii.

Divizia sud, se va ocupa cu lucrari de ignifugare in Pitesti, Slatina si alte orase din sudul tarii.

Divizia de vest se va ocupa cu lucrari de ignifugare in Cluj, dar si in alte orase din vestul tarii.

Un alt oras din vest in care echipa isi va desfasura activitatea si va efectua lucrari de ignifugare este Timisoara.

Beneficiile serviciilor de ignifugare oferite de catre echipa Rovent Servicii-Ignifugare

-Personalul vine intotdeauna cu solutii profesioniste de ignifugare. Compania a investit in aparatura de ultima generatie si in instruirea corespunzatoare a personalului.

-Cele mai avantajoase preturi de pe piata pentru pachetele de servicii oferite.

-Experienta si amabilitatea personalului.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional