Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

"Delta A.C.M. 93"Au început lucrările la Craiova Water Park

F.A. Investiţii /

Au început lucrările la Craiova Water Park
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    "Delta A.C.M. 93" a demarat în acest an lucrările de construcţie la primul complex de agrement acvatic din Craiova, amplasat în parcul Tineretului. Pentru implementarea proiectului "Craiova Water Park" compania s-a asociat cu două firme de specialitate: SC UTI Grup SA, respectiv SC Polystart Impex SRL.

    Asocierea a semnat cu beneficiarul investiţiei, primăria Craiova, contractul de execuţie, în valoare de 65 milioane lei, la data de 6 februarie.

    În incinta complexului de 4,93 ha vor fi construite bazine şi jocuri de apă acoperite şi în aer liber. Vor exista zone funcţionale de joc şi plaje pentru copii mici, copii mari şi adulţi. Ansamblul va fi dotat cu mobilier pentru jocul în apă şi vor fi amenajate spaţii anexe pentru vestiare şi duşuri.

    Valoarea totală a proiectului este de 86 milioane lei. Termenul de finalizare a fost stabilit pentru data de 27 aprilie 2015.

    Acest an va fi caracterizat de stagnare

    Anul 2013 va fi un an puternic afectat de lipsa investiţiilor şi de slaba finanţare a lucrărilor deja contractate, apreciază reprezentaţii companiei "Delta A.C.M. 93" .

    Florea Diaconu, preşedintele "Delta A.C.M. 93", ne-a declarat: "La ora actuală, ne confruntăm cu problema sistării finanţării pentru proiectele deja demarate, precum: Reabilitarea DN56, Craiova - Calafat, km 0+000 - km 84+020, Lotul 1: DN56 Craiova - Galicea Mare, km 0+000 - km 47+000, Lărgire la patru benzi Centura Bucureşti Sud între A2 (Km 23+600) - A1 ( Km 55+520), Sector 1 Km 23+600 - Km 33+000 şi Consolidare şi protecţie versanţi DN 67D km 42+000 - 76+000".

    Principalul obiectiv al companiei "Delta A.C.M. 93" pentru acest an este menţinerea indicatorilor economico- financiari actuali. Preşedintele companiei consideră că situaţia din România se va redresa abia în anii 2015-2016.

    "Delta A.C.M. 93" doreşte să-şi sporească cu 50% cifra de afaceri până în 2015

    "Delta A.C.M. 93" a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 110 milioane euro şi un profit de 10 milioane euro. Cel mai bun an pentru companie a fost 2010 când profitul a atins cea mai ridicată valoare din istoria societăţii, şi anume 25 milioane euro.

    Reprezentanţii "Delta A.C.M. 93" şi-au propus să atingă până în 2015 un nivel al cifrei de afaceri de 183 milioane euro.

    Piaţa din Algeria oferă mai multe oportunităţi decât cea autohtonă

    Pieţele africane de construcţii prezintă bune oportunităţi de afaceri în condiţiile restrângerii investiţiilor din România, consideră Florea Diaconu, preşedintele "Delta A.C.M. 93".

    "Delta A.C.M. 93" se concentrează în prezent pe explorarea unor noi pieţe externe foarte ofertante, precum: Gabon, Nigeria, Ghana, Azerbaijan, Algeria şi Libia. De asemenea, vizăm şi consolidarea poziţiei pe pieţele pe care acţionăm deja, şi anume, Republica Moldova şi Irak", ne-a declarat Florea Diaconu.

    Cererea în domeniul construcţiilor a crescut în multe state africane în urma măsurilor luate de autorităţi pentru stimularea economiei. Spre exemplu, piaţa din Algeria demonstrează o dinamică puternică şi o lichiditate mai mare decât cea din România, apreciază domnul Diaconu.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional