Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Dezvoltatorul Grandis Residence investeşte încă 42 de milioane de euro în 25 de blocuri de locuinţe

OVIDIU VRÂNCEANU Piaţa Imobiliară /

Dezvoltatorul Grandis Residence investeşte încă 42 de milioane de euro în faza a doua a complexului rezidenţial, după ce cele 400 de locuinţe din prima etapă au fost vândute în totalitate. În prima etapă a proiectului au fost investite 10 milioane de euro.

A doua etapă a ansamblului va cuprinde peste 1000 de apartamente dispuse în 25 cladiri, cu un regim de înălţime de P+4+Etaj Retras şi P+5+Etaj Retras, fiind compuse din garsoniere, studiouri, apartamente cu 2, 3 şi 4 camere (tip penthouse). Ansamblul va beneficia, de asemenea, de spaţii verzi, parcări amenajate, locuri de joacă şi spaţii comerciale.

Noul proiect rezidenţial Grandis Residence se dezvoltă în cartierul Tractorul, în prelungirea străzii 1 decembrie 1918 (în apropierea Coresi Shopping Resort), fiind amplasat într-una dintre cele mai active zone de pe piaţa imobiliară a oraşului din ultimii ani. Preţurile locuinţelor pleacă de la 29.900 pentru o garsonieră şi ajung la 57.900 de euro pentru apartamente cu 3 camere cu suprafeţe de peste 77 de metri pătraţi.

"În prezent, dezvoltăm prima fază a proiectului, compusă din nouă clădiri cu un total de 380 de locuinţe de 1, 2, 3 şi 4 camere. Primele trei clădiri ale complexului sunt scoase la vânzare şi urmează a fi construite, iar termenul de finalizare al acestora este prevăzut pentru luna decembrie 2018. Următoarele clădiri se vor preda la cheie începand cu 2019, finalizarea tuturor celor 25 imobile prevăzute în proiectul Grandis Residence fiind estimată la sfârşitul anului 2021", arată dezvoltatorii într-un comunicat de presă.

Proiectul Grandis Residence este dezvoltat de constructorul Insigra SRL şi compania B&H Apartment, care a dezvoltat iniţial proiectul Casa Nobel din Braşov.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional