Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Dezvoltatorul israelian Eagle Development Estate va construi 125 de apartamente în zona Pantelimon din Bucureşti

Piaţa Imobiliară /

Dezvoltatorul israelian Eagle Development Estate va construi 125 de apartamente în zona Pantelimon din Bucureşti

Dezvoltatorul Eagle Development Estate, companie deţinută de Israel Land Development Company (ILDC), va finaliza în perioada următoare structura primei clădiri din cadrul proiectului rezidenţial Estic Park, care include 125 de apartamente, livrarea fiind programată pentru primăvara anului 2017, se arată într-un comunicat al agentului de vânzări al proiectului, Coldwell Banker România.

Proiectul rezidenţial este amplasat în sectorul 2 din Bucureşti, la intersecţia şoselelor Pantelimon şi Dobroeşti, pe malul lacului Dobroeşti.

Investiţiile făcute până acum în proiect se ridică la 26 de milioane de euro, din care circa 6 milioane euro în construcţia primei clădiri. Finanţarea este asigurată din surse proprii şi printr-o linie de credit acordată de către Libra Bank, potrivit news.ro.

În total, Estic Park va presupune construirea a aproximativ 1.500 de locuinţe, dezvoltarea proiectului urmând să se facă în patru etape, pe durata a şase ani.

Până la finalizarea întregului proiect vor fi implementate facilităţi precum amenajarea unei promenade pe malul lacului Dobroeşti, aflat în imediata vecinătate a Estic Park, o zonă de servicii şi spaţii comerciale precum bistro, centru comercial sau cafenea.

Pe lângă acestea vor fi amenajate şi locuri de joacă pentru copii şi facilităţi pentru activităţi sportive.

Proiectul Estic Park va fi lansat oficial la Târgul Imobiliar Naţional (tIMOn) care va avea loc în perioada 20-23 octombrie în Piaţa Constituţiei. Preţurile de vânzare pleacă de la 44.850 de euro plus 5% TVA pentru o garsonieră cu o suprafaţă utilă totală de 45,1 metri pătraţi.

Israel Land Development Company a obţinut în 2015 venituri de 176,2 milioane de euro şi un profit net de 27,6 milioane de euro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional