Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

DRUMURIAdministraţia Străzilor Bucureşti are în execuţie lucrări de peste 36 milioane de lei

F.A. Investiţii /

Administraţia Străzilor Bucureşti are în execuţie lucrări de peste 36 milioane de lei

Investiţiile se derulează pe 11 străzi

Administraţia Străzilor din cadrul Primăriei Capitalei va derula, în acest an, lucrări de întreţinere şi gestiune pe un număr de 100 de secţiuni de străzi, în sectoarele 1-6. Conducerea Administraţiei Străzilor ne-a declarat că valoarea lucrărilor pentru anul 2009 este de 102.680.000 de lei, investiţii suportate din bugetul local.

Pe lângă acestea, la finele lunii februarie, Administraţia Străzilor avea în curs de execuţie lucrări de reabilitare pe străzile George Enescu, Bachus, Salviei, Humuleşti, Freamătului, Leonida Varnali, Ionel Perlea, Maltopol, Baldovin Pârcălabul, Moş Adam şi Budia. Valoarea totală a acestor investiţii (nu numai cea aferentă acestui an) este de circa 36,5 milioane de lei, sumă asigurată din bugetul local. Termenele de execuţie au fost stabilite pentru perioada 31 mai - 15 iulie 2009. Potrivit datelor furnizate de Administraţia Străzilor, cele mai cos-tisitoare lucrări se vor derula pe străzile Humuleşti (19,5 milioane de lei), Bachus (7,8 milioane de lei) şi Salviei (2,5 milioane de lei).

La sfârşitul anului trecut, Administraţia Străzilor şi-a stabilit şi obiectivele noi de lucrări pentru acest an. Planul de investiţii va suferi modificări în funcţie de resursele financiare alocate prin bugetul Primăriei Capitalei din acest an. Bugetul municipalităţii bucureştene nu fusese încă aprobat la jumătatea lunii februarie, când încă Parlamentul dezbătea bugetul de stat pe 2009.

Astfel, Administraţia Străzilor va propune consilierilor generali spre aprobare un plan de investiţii în reabilitarea a 30 de străzi - lucrări noi. Printre acestea se numără Aviatorilor, Piaţa Charles de Gaulle, Constantin Prezan, Popa Tatu, Lizeanu, Tudor Arghezi, Dezrobirii şi Veteranilor. De asemenea, lucrări de reabilitare sunt propuse şi pentru pasajul Lujerului şi podurile Bordei şi Lacul Tei. Reparaţii şi igienizări se vor derula, dacă aleşii locali vor fi de acord, la Pasajele Muncii, Victoriei şi Unirii.

Anul trecut, Administraţia Străzilor a finalizat lucrări începute în 2007 pe 16 străzi printre care Drumul Sării, Jandarmeriei, Valea Oltului, Valea Argeşului, Nicolae Titulescu, Râul Doamnei, 1 Mai şi Calea Floreasca. Totodată, în 2008, au fost începute şi finalizate reabilitări pe alte 25 de artere, printre care Armand Călinescu, Doamna Ghica, Mircea Eliade, Gara Obor, Mihai Vodă, Industriilor şi Bibes-cu Vodă. Au mai fost reabilitate podul Colentina şi pasajul Universităţii.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional