Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

DRUMURI JUDEŢENECaraş Severin: Investiţii importante vor fi finalizate în acest an

F.A. Investiţii /

Caraş Severin: Investiţii importante vor fi finalizate în acest an

Pentru continuarea lucrărilor de reabilitarea şi/sau asfaltare a drumurilor de interes local contractate în anul 2009, Ministerul Dezvoltării Regionale a alocat în acest an 9,43 milioane lei judeţului Caraş Severin.

De la bugetul de stat a obţinut încă 11,92 milioane lei pentru finanţarea în 2011 a cheltuielilor privind drumurile judeţene şi comunale. Această sumă a fost destinată achitării lucrărilor de infrastructură executate şi nedecontate în anii anteriori, ne-a spus domnul Sorin Frunzăverde, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş Severin.

În prezent, în judeţ se derulează lucrările la trei proiecte importante de infrastructură rutieră, care urmează să fie terminate până la finele acestui an.

1. "Reabilitarea drumului DJ 581, Reşiţa - Giurgiova, L = 26,20 km" este realizată de SC "Excav Prod" din Bautar, judeţul Caraş-Severin. Investiţia, în valoare de 15,63 milioane lei, a demarat în noiembrie 2009 şi are ca termen de finalizare sfârşitul acestui an.

2. "Reabilitarea DJ 582, Cuptoare - Văliug, L=13,00 km" a demarat în noiembrie 2009 şi este executată de "Tehnocer" din Nadrag, judeţul Timiş. Investiţia are o valoare de 14,55 milioane lei.

3. "Reabilitarea DJ 608A, Caransebeş - Telescaun, L = 23,125 km", realizată tot de "Tehnocer" Timiş, presupune o investiţie de 16,83 milioane lei.

Consiliul Judeţean Caraş Severin a depus spre finanţare, prin Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii, proiecte care vizează reabilitarea şi modernizarea a 140 km de drumuri judeţene şi realizarea a cinci poduri pe DJ 582, Văliug - Slatina Timiş.

De asemenea, oficialii locali consideră că mai sunt necesare lucrări de reabilitare şi modernizare la alte 18 tronsoane de drumuri judeţene şi realizarea a încă cinci poduri. Acestea vor fi înaintate în viitor spre finanţare prin Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional