Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

DRUMURI JUDEŢENEDolj: Accesul rutier către punctul de trecere a frontierei Bechet - Oryahovo va fi reabilitat

F.A. Investiţii /

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Execuţia lucrărilor pentru îmbunătăţirea accesului rutier către punctul de trecere a frontierei Bechet - Oryahovo prin reabilitarea drumului Judetean DJ 561B se afla în faza de atribuire a licitaţiei, la jumătatea lunii septembrie.

    Proiectul vizează reabilitarea infrastructurii rutiere a drumului judetean DJ 561B Horezu Poenari - Gangiova - Comosteni - Zaval (DN 55A) km. 24+260 -35+260, pe o lungime de 11 km şi reabilitarea a 1,8 km strada din Mizia cu reabilitarea sistemului de canalizare aferent.

    Valoarea totală eligibilă a proiectului este de aproape 8 milioane de euro, din care 6,46 milioane euro aferente activităţilor implementate de Consiliul Judeţean Dolj.

    O altă lucrare importantă vizează "Modernizarea DJ643 A, km 23+825 - 26+716". Execuţia lucrărilor nu a fost demarată, stadiul fiind de elaborare a proiectului tehnic.

    Pentru un număr de zece tronsoane de drum au fost organizate în această vară licitaţii în vederea atribuirii serviciilor de pregătire a lucrărilor de modernizare/reabilitare.

    Pentru a obţine finanţare prin Programul Naţional pentru Dezvoltarea Infrastructurii, CJ Dolj a depus 24 de proiecte în valoare de peste 255 milioane euro pentru reabilitarea drumurilor judeţene.

    În cadrul PNDI, CJ Doj a mai depus 43 de proiecte pentru modernizarea drumurilor comunale, proiecte a căror valoare depăşeşte 88 milioane euro, 13 proiecte pentru reţele de alimentare cu apă (9,2 milioane euro), 21 de proiecte pentru canalizare (43,4 milioane euro) şi un număr de 29 de proiecte pe măsura 3.2.2. (64,7 milioane lei).

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional