Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

DRUMURI JUDEŢENEBraşov: 8,76 mil. lei pentru infrastructura rutieră

F.A. Investiţii /

Pentru anul curent Consiliul Judeţean Braşov a alocat din bugetul local suma de 8,76 milioane lei necesară finalizării şi continuării unor obiective de infrastructură rutieră.

Astfel, lucrările de reparaţii la podul pe DJ 102 Lisa, km.0+084 vor fi realizate, până la finele acestui an, de firma "Muno Construct" SRL.

Reparaţiile la DJ 112 D -Târlungeni - Carpiniş - Prejmer - Lunca Calnicului, km.0+000 - 7+218 sunt executate de firma "Viacor Enginnering" S.R.L., cu finalizare în 2011.

Firma "Gotic" SA realizează reabilitarea DJ 131 C , km.17+000 - 29+050 Rupea - Racoş. Lucrările erau realizate în proporţie de 50% în luna august. "Bugetul auster nu a permis un ritm mai alert în vederea finalizării acestui obiectiv", precizează domnul Viorel Costea, director executiv al Direcţiei de Administrare Drumuri şi Poduri.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional