Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

DRUMURI JUDEŢENECluj: Cel mai mare proiect de infrastructură al judeţului Cluj din ultimii 20 de ani

F.A. Investiţii /

Contractul de lucrări privind proiectarea şi execuţia lucrărilor de reabilitare şi modernizare a drumurilor judeţene din Cluj, pentru perioada 2011-2015, etapa I, a fost semnat, la jumătatea lunii august, de către Consiliul Judeţean Cluj cu asocierea Kiat Group SRL, SC Tehnic Asist SRL ŞI SC Damar Consult SRL. Valoarea totală a proiectului pentru toate cele cinci loturi, însumând 423 de km de drumuri judeţene este de 281,75 milioane lei, fără TVA. Durata maximă de execuţie a lucrărilor este de 48 de luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor, garanţia fiind de cinci ani de la recepţie.

Preşedintele Consiliul Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe spera ca până la sfârşitul lunii august să înceapă efectiv execuţia lucrărilor prevăzute în acest ambiţios program de investiţii şi care reprezintă totodată cel mai mare proiect de infrastructură al judeţului Cluj din ultimii 20 de ani.

"În contextul în care finanţarea este asigurată integral de Consiliul Judeţean Cluj prin programul multianual de investiţii, în momentul de faţă sunt create absolut toate premisele necesare pentru ca în maxim patru ani judeţul să beneficieze de nu mai puţin de 740 de km de drumuri judeţene complet reabilitate şi modernizate", a declarat domnul Alin Tişe.

În ceea ce priveşte proiectarea şi execuţia lucrărilor de modernizare a drumurilor judeţene - judeţul Cluj 2011-2015, 4 loturi, etapa II, însumând 317 km, anunţul de participare aferent acestei licitaţii a fost publicat pe SEAP, urmând ca în data de 27.09.2011 să aibă loc deschiderea ofertelor.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional