Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

"Ecranele" Samsung vor veni din India

Perspective /

"Ecranele" Samsung vor veni din India
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Marii giganţi din industria telefoanelor inteligente îşi mută o parte din capacităţile de producţie în zone în care forţa de muncă este foarte ieftină şi uşor de găsit.

    Samsung Display, o divizie a concernului sud-coreean Samsung Electronics Co Ltd, va inves­ti aproape 500 de milioane de do­lari pentru a construi o nouă fabrică în India. Un oficial al companiei sud-coreene a declarat pentru Reuters că se ia în considerare o investiţie în India, dar fără a da amănunte suplimentare. Noua unitate ar urma să fie construită în Noida, în apropierea capitalei New Delhi, conform informaţiilor apărute pe site-ul de tehnologie TechCrunch şi în publicaţia indiană The Economic Times. În Noida se află şi o fabrică de telefoane a Samsung Electronics. Noua uzină de display-uri va ajuta Samsung să-şi asigure furnizori locali pentru una dintre cele mai scumpe componente ale unui smartphone, într-un moment în care giganţii tehnologici se confruntă cu concurenţa rivalilor din China. Samsung, al doilea vânzător de telefoane mobile inteligente în India după grupul chinez Xiaomi, a înregistrat în trimestrul trei din 2019 un declin al cotei sale pe piaţa indiană, la 20%, faţă de 25% în precedentele trei luni, arată datele companiei de cercetare Counterpoint. Rivalii chinezi mai mici, cum ar fi Vivo şi Realme, şi-au majorat cota de piaţă în India, una din pieţele de smart­phone cu cea mai ridicată creştere din lume. În 2018, Samsung Electronics a inaugurat oficial o nouă fabrică de telefoane în Noida.

    În ultimii ani, grupul sud-coreean şi-a extins producţia de smartphone-uri în ţări cu un cu cost scăzut al forţei de muncă, cum ar fi India şi Vietnam.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Smart City

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Consilier

    Companii

    Internaţional