Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Endava are un nou sediu de birouri în complexul AFI Business Park

Ioana Dogaru Piaţa Imobiliară /

Endava are un nou sediu de birouri în complexul AFI Business Park

Compania de servicii IT Endava, cu peste 2.400 de angajati la nivel de grup, a inaugurat noul sediu din Bucureşti, în complexul AFI Business Park, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Odată cu relocarea într-un spaţiu mai mare, Endava creează condiţiile pentru continua extindere a centrului său din Bucureşti, ceea ce înseamnă oportunităţi de creştere şi pentru oamenii din companie, se precizează în comunicat.

Noul birou Endava din Bucureşti, aflat în clădirea AFI Park 3, are o suprafaţă de peste 5.000 mp, desfăşurată pe 4 etaje (9, 8, 7 şi 6). Amenajarea noilor birouri a fost realizată în jurul tematicii "activităţi outdoor", punându-se accent pe noi elemente în organizarea spaţiului de lucru: mai multe spaţii de break-out, patru game rooms, câte două spaţii de discuţii pentru două-trei persoane amenajate într-un stil mai relaxat (POD-uri) la fiecare etaj, spaţiu de lucru cu multă lumină naturală pentru fiecare angajat, o îmbunătăţire fonică datorată utilizării materialelor specializate, iluminare LED, sistem îmbunătăţit de aerisire/filtrare aer curat şi condiţionat.

Radu Grosu, Delivery Director Endava Bucureşti a declarat:"Compania noastră se află în continuă creştere şi ne bucurăm că am găsit în AFI Park complexul de birouri care să corespundă nevoilor noastre. Relocarea din AFI 1 facilitează extinderea echipei din Bucureşti până la 650 de persoane".

De la deschiderea centrului de livrare în Bucureşti, în 2012, echipa Endava a crescut cu mai mult de 100 de persoane în fiecare an.

John Cotterell, Chief Executive Endava a declarat:"Expansiunea rapidă a organizaţiei noastre creează oportunităţi extraordinare de carieră pentru oamenii noştri, fie prin expunerea la proiecte de mari dimensiuni, din diverse domenii de business, fie prin noi poziţii de leadership. Căutăm oameni care chiar îşi doresc o carieră în IT. Am creat o cultură care pune accent pe învăţare şi schimb de de experinţă şi cunoştinţe, precum şi pe un model de mentorat".

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional