Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

FNGCIMM:Programul Prima Casă se desfăşoară şi în perioada 1-5 iunie

A.C. Piaţa Imobiliară /

Sigla FNGCIMM (Sursa foto: www.fngcimm.ro)

Sigla FNGCIMM (Sursa foto: www.fngcimm.ro)

Conducerea Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM) a decis extinderea programului normal de lucru al echipelor operaţionale, menţinerea programului normal de lucru în perioada 1-5 iunie, inclusiv în zilele de weekend (3-4 iunie 2017) şi suplimentarea în continuare, a numărului de angajaţi pe măsura nevoilor etapelor procesului de analiză, potrivit unui comunicat de presă.

FNGCIMM înregistrează în această perioadă, un maxim istoric al cererilor de garanţii acordate prin Programul Prima Casă, în fiecare zi, fiind primite în medie 600 de noi solicitări, potrivit sursei citate.

Reprezentanţii instituţiei precizează în comunicat că acest fapt determină instituţia să adopte măsuri suplimentare, menite să accelereze procesul de analiză, pentru a răspunde cât mai prompt necesităţii de a aproba un volum mult mai mare de solicitări de garantare pe care le primesc în această perioadă.

Dumitru Nancu, preşedinte, director general FNGCIMM a declarat: "Ne luăm angajamentul de a derula în continuare cu profesionalism programul Prima Casă, astfel ca principalele sale avantaje - gradul mare de accesibilitate şi simplitatea procedurilor de acordare - să rămână în continuare trăsăturile definitorii, care au făcut din Prima Casă un program atât de apreciat şi de iubit de români".

Conducerea FNGCIMM a decis extinderea programului normal de lucru al echipelor operaţionale, pe o perioadă de timp suficientă pentru a asigura un flux mai rapid de analiză, menţinerea programului normal de lucru în perioada de mini-vacanţă, din perioada 1-5 iunie, inclusiv în zilele de weekend (3-4 iunie 2017) şi suplimentarea în continuare, a numărului de angajaţi pe măsura nevoilor etapelor procesului de analiză, potrivit sursei citate.

Instituţia îşi exprimă intenţia de a asigura un flux dinamic, accelerarea ritmului de acordare şi menţinerea comunicarii deschisă cu clienţii şi partenerii bancari, în toate etapele procesului de acordare a garanţiilor FNGCIMM.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional