Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Fondatorul EBS România investeşte 5 milioane euro într-un proiect rezidenţial în Cluj Napoca

Alexandru Costea Piaţa Imobiliară /

Fondatorul EBS România investeşte 5 milioane euro într-un proiect rezidenţial în Cluj Napoca

Antreprenorul Daniel Metz, fondatorul furnizorului de servicii şi soluţii software EBS România, va investi cinci milioane de euro în dezvoltarea proiectului rezidenţial Contemporano, în Cluj Napoca, arată un comunicat remis redacţiei.

Proiectul, dezvoltat în parteneriat cu compania de construcţii Coratim Grup, va fi finalizat în august 2016.

Contemporano va fi format din 73 de apartamente cu una, două şi trei camere, amplasate în două imobile cu cinci şi respectiv şase etaje.

"Ansamblul rezidenţial beneficiază de un amplasament foarte bun, în zona semicentrală din Cluj Napoca, în apropierea Parcului Babeş, Parcului Central Simion Bărbuţiu şi Cluj Arena", arată sursa citată.

Anamaria Burcă, managing partner Coldwell Banker Transilvania, consultantul şi agentul de vânzare al Contemporano: "Piaţa rezidenţială din Cluj Napoca a înregistrat o creştere semnificativă în 2015, pe fondul revenirii cererii pentru locuinţe noi din partea tinerilor care lucrează în numeroasele companii care şi-au dezvoltat activitatea în regiune. Estimăm că în acest an se vor finaliza din fonduri private aproximativ 1.500 de unităţi noi în Cluj Napoca şi Floreşti, mai mult decât dublu comparativ cu anul anterior".

Suprafeţele locuinţelor din cadrul Contemporano variază între 36 şi 80 de metri pătraţi utili, în timp ce preţurile pleacă de la 47.997 de euro cu TVA inclus pentru cele cu o cameră, de la 63.022 de euro cu TVA inclus pentru apartamentele cu două camere şi de la 65.500 de euro cu TVA inclus pentru apartamentele cu trei camere. Proiectul va include spaţii comerciale la parterul imobilelor, locuri de joacă pentru copii şi spaţii verzi.

Daniel Metz este CEO-ul şi fondatorul furnizorului de servcii şi solutii software EBS România, companie achiziţionată în 2013 de către grupul japonez NTT Data. EBS România are aproximativ 800 de angajaţi în biroul său din Cluj Napoca.

Coldwell Banker Transilvania este biroul local al Coldwell Banker Affiliates of Romania şi agentul de vânzare al proiectelor rezidenţiale Contemporano şi Riviera Luxury Residence, ambele din Cluj Napoca.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional