Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Forte Partners, contract cu Unicredit Bank pentru finanţarea primei faze a proiectului The Bridge

Andrei Stan Piaţa Imobiliară /

Dezvoltatorul imobiliar Forte Partners a semnat cu UniCredit Bank contractul pentru finanţarea dezvoltării primei faze a proiecului The Bridge, în valoare de 50 de milioane euro, potrivit unui comunicat al băncii, remis Redacţiei.

Parcul de afaceri The Bridge va fi ridicat pe Şoseaua Orhideelor, pe terenul fostei fabrici de pâine Spicul, în două faze. Termenul estimat de finalizare este septembrie 2017, iar antreprenoul general este compania Bog'Art.

"Semnarea contractului de finanţare confirmă valoarea proiectului şi încrederea de care acesta se bucură pe piaţa locală", a declarat Geo Mărgescu, CEO & Fondator, Forte Partners. Acesta a adăugat: "Avem 50% din prima fază închiriată şi suntem în discuţii avansate pentru restul clădirii, astfel încât ne vom atinge obiectivul de a avea la deschidere un grad de ocupare de 100%. Cât priveşte valoarea de piaţă a proiectului, aceasta a ajuns la 80 de milioane EUR pentru prima fază."

Gabriela Drăgulin, head of Real Estate Finance, UniCredit Bank, a precizat: "Ne bucurăm că putem fi alături de dezvoltator în demersul acestuia de a investi într-un spaţiu pe care îl considerăm cu potenţial pentru piaţa birourilor".

Dezvoltatorul Forte Partners a fost înfiinţat în 2014, iar în portofoliul companiei se regăsesc proiectele de birouri Ştefan cel Mare şi The Bridge, proiecte rezidentiale de lux, precum şi terenuri pentru proiecte viitoare în diverse zone ale Bucureştiului. Segmentele vizate sunt: office, rezidenţial premium si retail.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional