Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Giurgiu Nord: Extinderea se va face după ocuparea spaţiului construit

F.A. Investiţii /

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Parcul Tehnologic şi Industrial Giurgiu Nord are o suprafaţă de 12,8 hectare din care pe 8 hectare sunt construite hale industriale moderne. Această suprafaţă construită este închiriat în procent de 60%. "Avem în vedere extinderea de hale pe suprafaţa liberă după ocuparea totală a spaţiului construit", ne-a declarat domniul ing. Nicolae Jianu, director general al societăţii "Parcul Tehnologic şi Industrial Giurgiu Nord" SA.

    În parc îşi desfăşoară activitatea 24 de societăţi comerciale cu activitate de producţie şi şase societăţi comerciale de prestări servicii şi depozite.

    Dintre societăţile de producţie 75% au profil textil iar restul de 25% sunt producători de materiale chimice, tâmplărie termoizolantă, geamuri, materiale de construcţie.

    Valoarea chiriei este de 1 - 2 euro/mp/lună şi aceasta se pune în mod progresiv, întâi cea mai mică şi apoi se majorează din cinci în cinci ani.

    Chiriaşilor li se pun la dispoziţie hale industriale amenajate modern, dar şi utilităţile necesare. Apa este asigurată prin cele două puţuri de mare adâncime pe care parcul le are în folosinţă. Parcul este alimentat cu patru linii de curent electric, din care o linie este de rezervă în cazul unor eventuale defecţiuni. De asemenea, parcul are în proprietate şase puncte trafo cu câte două sau trei transformatoare de 1000 KWA. Alimentarea cu gaze se face printr-o conductă de 500 mc/h.

    În plus, parcul beneficiază de staţie de epurare, drumuri asfaltate, săli de conferinţă, parcări, cabinet medical, laboratoare fizico - chimice, canalizări.

    Domnul ing. Nicolae Jianu, directorul general al parcului, se arată optimist în ceea ce priveşte evoluţia viitoare a pieţei şi apreciază că după anii 2010- 2011 se întrevede o îmbunătăţire.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Smart City

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Consilier

    Companii

    Internaţional