Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Global City pe şoseaua Petricani

F.A. Investiţii /

Global City pe şoseaua Petricani

Global Finance, prin divizia sa de Real Estate, Global Emerging Property Fund, a lansat proiectul Global City Residential, a cărui investiţie se ridică la 65 de milioane de euro. Proiectul Global City Residential va fi completat de o a doua faza, planificată la valoarea de 55 de milioane de euro.

Complexul rezidenţial face parte din proiectul mixt Global City care include şi Business Park format din clădiri de birouri de clasa A. Valoarea totală a proiectului Global City este de 200 de milioane de euro.

În prima parte a proiectului Global City Residential vor fi construite patru clădiri ce vor cuprinde un număr de 381 de unităţi, cu suprafeţe de la 50 de mp la 200 de mp, împărţite în 40 de studiouri, 142 apartamente cu două camere, 99 cu trei camere, 86 cu patru camere şi 14 - duplexuri. Suprafaţa totală a terenului alocată noului ansamblu din nordul Bucureştiului este de 22.204 metri pătraţi.

În realizarea proiectului Global City sunt implicate companii de renume, de la arhitecţii de concept, ISV Architects&Associates din Grecia, echipa de arhitecţi responsabili cu implementarea proiectului în România, West Group Architecture, la Gardiner & Theobald, Project Manager şi nu în ultimul rând B&A Construct, în calitate de antreprenor general.

În România, Global Finance are în vedere dezvoltarea a încă două proiecte imobiliare de mare anvergură: Global Gardens, ansamblu rezidenţial lângă Şcoala Americană şi Global Plaza Floreasca, un proiect mixt, localizat în imediata vecinătate a Parcului Floreasca, ce va include spaţii de birouri, galerii comerciale şi apartamente de lux.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional