Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Global Trade Center preia clădirile de birouri Premium Point şi Premium Plaza

Amalia Pană Piaţa Imobiliară /

Global Trade Center preia clădirile de birouri Premium Point şi Premium Plaza

Clădirile Premium Point şi Premium Plaza preluate de către Global Trade Center, reprezintă cea de-a doua tranzacţie de vânzare a unor clădiri de birouri, încheiată anul acesta pe piaţa de investiţii din România, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Tranzacţia a fost intermediată de Colliers International, reprezentând vânzătorul, după ce la mijlocul lunii martie, Aberdeen Asset Management Deutschland AG şi Commerzbank, reprezentate de aceeaşi companie, au vândut clădirea de birouri Phoenix Tower din Bucureşti către Adamamerica.

Premium Plaza şi Premium Point a fost finalizate la sfârşitului lui 2008, Premium Plaza având o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 8,600 metri pătraţi, în timp ce Premium Point are o suprafaţă de 6,400 metri pătraţi şi a fost finalizată în 2009. Cele două clădiri de birouri sunt de clasa A şi se află în Piaţa Vcitoriei din Bucureşti.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional