Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Globalworth se extinde în Polonia printr-o investiţie în compania GPRE

Mina Irina Piaţa Imobiliară /

Globalworth se extinde în Polonia printr-o investiţie în compania GPRE

Globalworth Real Estate Investments Ltd., compania de investiţii imobiliare care activează în Europa Centrală şi de Est, anunţă extinderea activităţii în Polonia, după ce compania a încheiat un acord de investiţii condiţionat pentru achiziţionarea a cel puţin 50,01% şi cel mult 67.9% din capitalul social emis de Griffin Premium RE.. N.V. (GPRE), potrivit unui comunicat de presă trimis Redacţiei.

GPRE este un investitor care activează pe piaţa poloneză de real estate, listat la Bursa de Valori din Varşovia, al cărui portofoliu este compus atât din clădiri de birouri, cât şi din clădiri cu destinaţii multiple.

În document se arată: "Portofoliul GPRE cuprinde şase clădiri de birouri şi trei proprietăţi cu destinaţii multiple (birouri şi retail). Potrivit raportului GPRE pentru prima jumătate a anului 2017, portofoliul companiei are o suprafaţă brută închiriabilă de 171.000 mp, cu o valoare totală de 508 milioane euro, venituri operaţionale anuale nete de 33,9 milioane euro, grad de ocupare de 97,6% şi termen mediu de leasing de 4,5 ani (informaţii valabile la 30 iunie 2017)".

Globalworth este o companie de investiţii imobiliare care activează în Europa Centrală şi de Est.

Griffin Premium RE .. este o companie de tip REIT înfiinţată în decembrie 2016 prin desprinderea a nouă proprietăţi dintr-un portofoliu creat şi administrat de Griffin Real Estate Group, conform sursei citate.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional