Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Grupul Steigenberger va construi zece hoteluri de lux în Iran

Investiţii /

Grupul Steigenberger va construi zece hoteluri de lux în Iran
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Compania germană de ospitalitate "Steigenberger Hotel Group" va construi zece hoteluri de lux în părţi diferite ale Iranului, în următorii zece ani, după cum anunţa Tehran Times, la finele lunii mai.

    Decizia privind aceste investiţii a fost luată după ce oficialii grupului german au vizitat clădiri hoteliere din Iran şi entităţi din sectorul privat, hotărând să construiască unităţi de cazare sub brandurile Steigenberger Hotels sau InterCity Hotels, în anii viitori.

    La sfârşitul lunii mai, directorul executiv al Steigenberger Hotels, Puneet Chhatwal, a semnat un acord cu directorul adjunct al Organizaţiei de Moştenire Culturală, Turism şi Artizanat din Iran (CHTHO), Saeid Shirkavand, în cadrul unei reuniuni desfăşurate la Teheran.

    Directorul CHTHO, Masoud Soltanifar, prezent la întâlnirea menţionată, a declarat că, în ultimii doi ani, Iranul a luat măsuri pentru un acces mai facil în industria locală a turismului. Acesta a explicat: "Îmbunătăţirile din infrastructura de turism efectuate în Iran, în ultimii ani, sunt: facilitarea obţinerii vizei pentru unele naţionalităţi, extinderea numărului şi destinaţiilor de zbor, consolidarea sistemelor de drumuri şi căi ferate".

    Soltanifar a mai spus că Iranul urmăreşte să crească numărul hotelurilor de 4 şi 5 stele în următorii zece ani. "Iranul va construi 25 de unităţi de patru şi cinci stele anual, în viitor", a declarat oficialul menţionat, adăugând: "Hotelurile vor fi ridicate de sectorul privat din Iran şi de investitori din alte ţări. Investitorii din Turcia şi Azerbaidjan au semnat, recent, acorduri cu CHTHO pentru construcţia de hoteluri în diferite părţi ale Iranului".

    Chhatwal a amintit că experţi ai Steigenberger Hotels au vizitat, de patru ori în ultimele şase luni, oraşe diferite din Iran, printre care Shiraz, Isfahan şi Teheran, ocazii cu care au explorat piaţa turismului din această ţară.

    Steigenberger Hotels are 120 de hoteluri în 13 ţări şi va începe construcţia de hoteluri în Iran până la finele lui 2016. Grupul german caută un partener iranian pentru construcţia hotelurilor.

    Steigenberger Hotels şi-a îmbunătăţit investiţiile în Orientul Mijlociu, în ultimii ani. Steigenberger Hotel Dubai Business Bay a fost inaugurat în noiembrie 2015. Primul InterCityHotel din afara Europei este programat să fie deschis în iulie 2016 în Salalah, a doua mare zonă metropolitană din Oman, iar InterCityHotel Dubai Culture Village şi Steigenberger Hotel Doha Airport Road din Qatar sunt aşteptate să se finalizeze în 2017, respectiv 2018.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional