Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Immochan anunţă investiţii de 10 milioane euro în remodelarea a cinci centre comerciale

C.P. Piaţa Imobiliară /

Dezvoltatorul imobiliar Immochan intenţionează să investească 10 milioane de euro, în acest an, în remodelarea a cinci centre comerciale din Baia Mare, Timişoara, Constanţa, Cluj şi Piteşti, potrivit lui Tatian Diaconu, CEO Immochan România.

Dezvoltarorul doreşte să mai deschidă încă trei proiecte noi de retail în Bucureşti, Sibiu şi Craiova, în următorii cinci ani.

Immochan este filiala imobiliară a grupului francez Auchan.

Alături de Auchan, Immochan deţine în Romania 23 de centre comerciale.

Cu un plan de investiţii curente de 170 milioane de euro, compania şi-a exprimat intenţiile de dezvoltare a pieţei româneşti.

Cea mai importantă investiţie a companiei a fost în centrul comercial Coresi Shopping Resort care a fost deschis în martie 2015 şi care a presupus o investiţie de 60 de milioane de euro. Centrul comercial are o suprafaţă de 45.000 de metri pătraţi. Circa 9 milioane de vizitatori au trecut pragul centrului în 2016.

Asocierea în 2016 cu un brand local recunoscut, a condus la crearea proiectului Coresi Avantgarden, cu ambiţia declarată de a crea 3.000 de locuinţe noi în Braşov, a mai precizat compania, adăugând: "570 de apartamente în 13 blocuri sunt în construcţie, cu livrare în 2017 şi primul trimestru din 2018. Calitatea dezvoltatorilor şi a conceptului au condus la un succes de vânzări, 95% din apartamente găsind cumpărători până la această dată".

O mare parte din centrele comerciale administrate de Immochan se află într-un proces de modernizare, conform companiei. Centrele comerciale din oraşele Oradea şi Satu Mare au trecut deja prin acest proces.

Immochan România a luat fiinţă în ianuarie 2012, administrând, în prezent, un portofoliu de 23 de centre comerciale la nivel naţional.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional