Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Immofinanz demarează procesul de rebranding pentru cele 4 centre comerciale din portofoliu

Andrei Stan Piaţa Imobiliară /

Dezvoltatorul imobiliar austriac Immofinanz demarează procesul de rebranding pentru cele patru centre comerciale din portofoliu său, în contextul în care va aduce brandul de retail Vivo pe piaţa locală.

Potrivit unui comunicat al companiei, remis Redacţiei, Polus Center Cluj, Maritimo Shopping Center Constanţa, Piteşti Mall şi Gold Plaza Baia Mare vor funcţioan sub denumirea Vivo. Implementarea noului brand în centrele comerciale complet închiriate, cu o suprafaţă totală de 147.000 metri pătraţi, va fi finalizată în 2017.

Dietmar Reindl, chief operating officer la Immofinanz, a declarat: "Ne concentrăm pe consolidarea brandurilor în cadrul portofoliului nostru, întrucât acestea reprezintă un avantaj competitiv clar pentru o companie imobiliară ce deţine câteva sute de proprietăţi în Europa. Prin aceste branduri, punem accentul pe un nivel ridicat de standardizare, care ne permite să ne extindem rapid".

Potrivit comunicatului, procesul de branding va presupune schimbarea completă a identităţii vizuale şi modernizarea spaţiilor interioare, precum zonele comune, zonele pentru servit masa etc. Prima etapă include modificarea completă a identităţii vizuale a zonelor exterioare din cele patru centre comerciale şi va fi finalizată în luna noiembrie 2016. Ulterior, vor urma modernizări ale zonelor interioare din toate centrele.

Proprietăţile de retail ale Immofinanz în România au o suprafaţă închiriabilă totală de 147.000 metri pătraţi, echivalentul a 12,4% din portofoliul total de retail al companiei. Astfel, Immofinanz se situează printre primii cinci proprietari locali în ceea ce priveşte dimensiunea portofoliului. Centrele comerciale sunt în prezent închiriate în totalitate şi au fost vizitate de peste 25 milioane de persoane în 2015.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional