Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Immofinanz va finaliza în trimestrul doi din 2016 prima clădire din proiectul de birouri Metroffice

Piaţa Imobiliară /

Dezvoltatorul imobiliar Immofinanz a finalizat structura primei clădiri din proiectul de birouri Metroffice, situat în zona Dimitrie Pompeiu, aceasta urmând să fie livrată în cel de-al doilea trimestru al anului viitor, după o investiţie de 34 de milioane de euro, anunţă Mediafax.

Clădirea are şase etaje (parter, mezanin şi patru etaje) şi aproximativ 20.000 de metri pătraţi. Spaţiile închiriabile ajung la 3.500 metri pătraţi per etaj şi beneficiază de un design flexibil ce permite amenajarea atât de birouri individuale, cât şi deschise.

Proiectul prevede construirea a trei clădiri, cu o suprafaţă totală de 40.000 de metri pătraţi. Când va fi finalizat, Metroffice va crea spaţii de lucru pentru aproximativ 5.000 de angajaţi.

În următoarele decenii, proiectul extins Iride City, din care face parte Metroffice, va include un mix de spaţii de birouri, restaurante, hoteluri şi centre de conferinţe, grădiniţă, parcuri şi baze sportive, care vor transforma spaţiul într-o zonă revitalizată a Bucureştiului. Întregul proiect presupune modernizarea actualului Iride Business Park, cel mai mare parc de birouri din Bucureşti. Iride Business Park este sediul unor companii importante la nivel naţional şi internaţional şi ocupă 17 hectare de teren. În prezent, acesta oferă aproximativ 93.000 metri pătraţi de spaţiu închiriabil, distribuit în 20 de clădiri care variază de la cele cu un nivel la clădiri cu opt etaje. Când va fi finalizat sub forma unui cartier urban modern, peste 20.000 de angajaţi vor lucra în Iride City.

Immofinanz este o companie imobiliară comercială care îşi concentrează activitatea pe segmentele de retail şi birouri în opt pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Moscova. Principala activitate a Immofinanz include managementul şi dezvoltarea de proprietăţi. Compania deţine un portofoliu imobiliar de aproximativ 6,6 miliarde de euro, ce cuprinde peste 440 de proprietăţi.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional