Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

ÎN 2015, LA NIVEL EUROPEAN, RE/MAX a încheiat o tranzacţie la fiecare 7 minute

Adina Lateş Piaţa Imobiliară /

 RE/MAX a încheiat o tranzacţie la fiecare 7 minute

RE/MAX Europa, parte a liderului mondial în real-estate, a încheiat anul 2015 cu circa 150.000 tranzacţii şi peste 360 milioane de euro venituri din comisioane, în timp ce la nivel local, echipa RE/MAX România a intermediat peste 300 de tranzacţii ce au însumat comisioane de 1 milion de eur, informează un comunicat al companiei.

Potrivit analizei anuale realizate de companie, cei peste 15.000 de agenţi RE/MAX din Europa au încheiat câte o tranzacţie la fiecare 7 minute, pieţele care au înregistrat o creştere rapidă fiind Malta şi Luxembourg, unde valoarea comisioanelor a crescut cu 50%, comparativ cu 2014. Topul general a fost completat de ţări precum Israel, Italia şi Spania, ale căror creşteri au fost situate între 42 şi 38%.

"Pe plan local, cele 15 birouri din reţeaua RE/MAX România aflate în oraşele Cluj-Napoca, Arad, Oradea, Bistriţa, Braşov, Suceava, Bacău, Sibiu şi Bucureşti au intermediat anul trecut peste 300 de tranzacţii, iar valoarea totală a comisioanelor a atins 1 milion de euro", a declarat Răzvan Cuc, Preşedinte RE/MAX România.

În ceea ce priveşte cele mai productive perioade, iunie, iulie şi ultimul trimestru al anului au fost marcate de cel mai mare număr de tranzacţii. De asemenea, conform declaraţiilor lui Michael Polzler, Director RE/MAX Europa, reţeaua de francize a fost extinsă în mai multe regiuni din Franţa, numărul total de birouri ajungând, astfel, la 1.600. În acelaşi timp, în România, reţeaua RE/MAX a ajuns la 15 locaţii în 9 dintre cele mai importante oraşe din ţară, în timp ce numărul de agenţi a trecut de 100.

La nivel global, planurile de viitor ale companiei vizează continuarea extinderii reţelei de birouri, precum şi a numărului de agenţi imobiliari. De asemenea, printre ţările aşteptate să cunoască o creştere semnificativă în perioada următoare se numără Italia, Spania, Portugalia şi Franţa.

Pe plan local, Răzvan Cuc estimează pentru acest an atingerea unui număr total de 24 de birouri, 165 de agenţi şi un business de 1,5 milioane de euro din comisioane din tranzacţii.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional