Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

ÎN ACEASTĂ TOAMNĂ:Concursul Naţional al Montatorilor de Pardoseli din România şi Expoziţia Art Floors 2015

Alexandru Costea Amenajări /

Concursul Naţional al Montatorilor de Pardoseli din România şi Expoziţia Art Floors 2015

19-23 septembrie 2015, Bucureşti - Centrul Expoziţional Romexpo

Manifestare organizată în paralel cu BIFE-SIM 2015

Asociaţia Montatorilor de Pardoseli din România (AMPR), cu sprijinul EUFA P+F (Professional Training in Parquet Laying and Flooring Technology Europe e.V. - Asociaţia Europeană pentru Promovarea Pregătirii Profesionale a Montatorilor de Parchet şi a Montatorilor de Pardoseli), va organiza între 19 şi 23 septembrie o nouă ediţie a Concursului Naţional al Montatorilor de Pardoseli din România, respectiv expoziţia specializată Art Floors 2015.

Potrivit unui comunicat remis redacţiei, arbitrajul competiţiei este asigurat de EUFA P+F, prin prezenţa preşedintelui acestui for, Heinz Brehm, şi a altor doi arbitri germani, iar concursul va avea două secţiuni: Pardoseli din lemn şi Pardoseli Elastice. Câştigatorii concursului vor reprezenta România la următorul Campionat European al Montatorilor de Pardoseli de anul viitor.

Criteriile care vor sta la baza evaluării lucrărilor şi candidaţilor la podium vor fi cele devenite obişnuite în cadrul concursurilor de gen, stabilite de EUFA P+F: exactitatea montajului faţă de planul tematic; calitatea montajului şi acurateţea îmbinărilor; încadrarea în termenul de execuţie; modul de abordare a etapelor; modul în care sunt folosite sculele şi echipamentele; estetica; curăţenia la locul de muncă.

În acelaşi timp şi acelaşi loc cu concursul propriu-zis, se va desfăşura expoziţia Art Floors, dedicată producătorilor şi distribuitorilor de pardoseli şi accesorii pentru pardoseli din România. Manifestarea oferă companiilor specializate posibilitatea ca, pe lângă prezenţa cu un stand expoziţional în cadrul căruia să interacţioneze cu publicul vizitator, să aibă şi oportunitatea de a face prezentări de produse şi a susţine conferinţe, într-un spaţiu aflat în apropierea zonei de concurs.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional