Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIAPiscină de 1,5 milioane euro, într-un complex de birouri

Piaţa Imobiliară /

Liviu Tudor, preşedinte şi fondator Genesis Property: "Noi rămânem concentraţi în continuare pe îmbunătăţirea serviciilor şi a gradului de satisfacţie a angajaţilor chiriaşilor, întrucât aceştia nu se mai mulţumesc să aibă în apropierea biroului doar restaurant, cafenea şi sală de sport. Oamenii îşi doresc să le fie livrată o experienţă, vor să aibă acces la activităţi comunitare, să fie conectaţi atât în lumea digitală, cât şi în cea reală".

Liviu Tudor, preşedinte şi fondator Genesis Property: "Noi rămânem concentraţi în continuare pe îmbunătăţirea serviciilor şi a gradului de satisfacţie a angajaţilor chiriaşilor, întrucât aceştia nu se mai mulţumesc să aibă în apropierea biroului doar restaurant, cafenea şi sală de sport. Oamenii îşi doresc să le fie livrată o experienţă, vor să aibă acces la activităţi comunitare, să fie conectaţi atât în lumea digitală, cât şi în cea reală".

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Investiţie Genesis Property în parcul de birouri West Gate Park, unde a fost construită şi o unitate de cazare

    Liviu Tudor: "Piaţa birourilor trebuie să crească organic, nu din relocări ale multinaţionalelor"

    Este nevoie ca piaţa de birouri să crească organic şi să aibă chiriaşi noi, nu din relocări ale multinaţionalelor, consideră Liviu Tudor, preşedinte şi fondator Genesis Property. Domnia sa ne-a declarat: "Este de urmărit cum vor fi ocupate noile spaţii de birouri anunţate - peste 217.000 mp de birouri noi. Consider că este nevoie ca piaţa de birouri să crească organic, cu chiriaşi noi, nu din relocări ale multinaţionalelor. Un lucru este cert - România rămâne, în continuare, extrem de atractivă pentru multinaţionale, iar acestea vor influenţa dezvoltările de spaţii de birouri şi de clădiri noi. De asemenea, vor începe să se uite şi spre oraşele mai mici, însă acolo problema găsirii de forţă de muncă specializată este şi mai mare decât în Capitală.

    Noi rămânem concentraţi în continuare pe îmbunătăţirea serviciilor şi a gradului de satisfacţie a angajaţilor chiriaşilor, întrucât aceştia nu se mai mulţumesc să aibă în apropierea biroului doar restaurant, cafenea şi sală de sport. Oamenii îşi doresc să le fie livrată o experienţă, vor să aibă acces la activităţi comunitare, să fie conectaţi atât în lumea digitală, cât şi în cea reală".

    Anul trecut, Genesis Property a inaugurat, în cadrul West Gate Park, o unitate de cazare - Studio One Accommodation Suites - în urma unei investiţii de 500.000 de euro şi o parcare cu plată destinată angajaţilor chiriaşilor, cu 170 de locuri, printr-o investiţie de 200.000 de euro.

    Liviu Tudor ne-a explicat: "Studio One Accommodation Suites este un proiect dezvoltat dintr-o nevoie reală, identificată în rândul companiilor din West Gate. Este mult mai uşor şi mai productiv să-ţi cazezi la numai trei minute de birou partenerii sau colegii veniţi în delegaţie sau în training, decât să îi plimbi prin tot oraşul.

    Studio One Accommodation Suites este o facilitate unică într-un parc de birouri din România, ce completează oferta de servicii dedicate companiilor chiriaşe şi familiilor studenţilor din campusul studenţesc West Gate Studios. Unitatea de cazare este situată în cadrul parcului de birouri West Gate, în clădirea A2 (etajele 1 şi 2) a campusului privat West Gate Campus. Aceasta dispune de 32 de camere echipate cu toate dotările necesare (chicinetă, aer condiţionat, baie modernă, acces WIFI, TV, birou şi minibar), cu parcare gratuită şi servicii de pază".

    Preţurile variază de la 45 de euro până 75 de euro pentru o noapte, în funcţie de tipul de cameră şi numărul de persoane cazate.

    Ştefan Tudos, vicepreşedinte Genesis Property, ne-a precizat că, de la deschidere şi până în prezent, gradul mediu de ocupare a fost de peste 80%: "Ne-am validat experimentul, funcţionează - acum îl putem duce la alt nivel. Intenţionăm să dublăm capacitatea, în viitor".

    Ştefan Tudos: "Prezenţa spaţiilor de recreere creşte în importanţă la alegerea unui spaţiu de birou sau a unui loc de muncă"

    Pentru a aduce un plus de valoare spaţiului, compania a investit în prima piscină cu pistă de alergare şi rollerblade din cadrul unui parc de birouri.

    Liviu Tudor ne-a precizat: "Aceas­tă formulă este o premieră în cadrul unui complex de birouri din România. Angajaţii chiriaşilor vor avea la dispoziţie, pentru prima dată în România, o astfel de facilitate în curtea spaţiului în care sunt amplasate birourile companiei pentru care lucrează".

    Ştefan Tudos a completat: "Cons­trucţia piscinei cu pistă de alergare şi rollerblading a fost gândită din perspectiva îmbunătăţirii continue a experienţei angajaţilor din West Gate. Prezenţa spaţiilor de recreere creşte în importanţă la alegerea unui spaţiu de birou sau a unui loc de muncă. Iar această investiţie va aduce un mare plus pachetelor de beneficii oferite deja de către companiile din parc angajaţilor lor. Vorbim de 1,5 milioane de euro, adică un efort investiţional important prin care oferim clienţilor noştri un diferenţiator foarte valoros în calitatea modernă şi chiar avangardistă a spaţiului de birou oferit angajaţilor lor".

    Construcţia piscinei presupune o investiţie de 1,5 milioane de euro.

    Liviu Tudor ne-a explicat: "Studio One Accommodation Suites este un proiect dezvoltat dintr-o nevoie reală, identificată în rândul companiilor din West Gate. Este mult mai uşor şi mai productiv să-ţi cazezi la numai trei minute de birou partenerii sau colegii veniţi în delegaţie sau în training, decât să îi plimbi prin tot oraşul".

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Smart City

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Consilier

    Companii

    Internaţional