Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

ÎN PRIMELE TREI LUNI,Profit atribuibil acţionarilor de 30.854 lei, la NEP

A.C. Piaţa Imobiliară /

Logo NEP (Sursa foto: nepinvest.com)

Logo NEP (Sursa foto: nepinvest.com)

Societatea New Europe Proprety Investments Plc.- Isle of Man (NEP) a înregistrat, în primul trimestru al anului 2017, un profit atribuibil acţionarilor în valoare de 30.854 lei, în creştere cu 3,98%, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului precedent când profitul a fost de 22.058 lei, potrivit unui comunicat de presă al societăţii trimis Bursei de Valori Bucureşti.

Profitul înainte de dobânzi, impozite, depreciere şi amortizare (EBITDA) al NEP a înregistrat o creştere de 5,41%, la valoarea de 43.095 lei, în primele trei luni ale anului acesta, faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior.

Societatea a raportat venituri nete în valoare de 45.059 lei în acest trimestru, faţă de primul trimestru al anului precedent când veniturile nete erau în valoare de 29.773 lei.

Numărul total de active este de 2.818,655, iar numărul total de datorii este în valoare de 901.205 lei, în primele trei luni ale anului 2017, comparativ cu primul trimestru al anului 2016.

NEPI, fond imobiliar sud-african, deţine şi operează 871.800 metri pătraţi GLA de spaţii retail şi 143.800 metri pătraţi GLA de spaţii de birouri, incluzând asocierile în participaţiune.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional