Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

ÎN PRIMUL TRIMESTRU,"Immofinanz" a obţinut venituri din chirii de 12,2 milioane euro în România

Andrei Stan Piaţa Imobiliară /

"Immofinanz" a obţinut venituri din chirii de 12,2 milioane euro în România

Veniturile din închirieri în ţara noastră ale "Immofinanz" s-au ridicat la 12,2 milioane de euro la finalul primului trimestru al anului financiar 2017, ceea ce reprezintă 21,4% din veniturile din închirieri totale la nivel de grup, potrivit unui raport financiar al companiei imobiliare, trimis Redacţiei.

Proprietăţile "Immofinanz" din România reprezintă 21,2% din portofoliul total al companiei, fără activele din Rusia.

Cele 72 de proprietăţi (17 investiţii finalizate, trei proiecte în dezvoltare, opt proiecte imobiliare adiţionale [apartamente destinate vânzării după finalizare] şi 44 de proiecte în analiză) au o valoare de 845,4 milioane de euro, precizează compania.

Valoarea reală estimată după finalizarea proiectelor în dezvoltare actuale ale grupului în ţara noastră se ridică la 71,5 milioane de euro. Pe parcursul primului trimestru al anului financiar 2017, rata de ocupare a portofoliului din România a crescut până la 96,5%, de la 95,8% la 31 decembrie 2016).

Grupul "Immofinanz" activează pe şapte pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România şi Polonia.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional