Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

InCity Residences lansează spre vânzare un nou bloc de apartamente

Laura Boico Piaţa Imobiliară /

Reţeaua imobiliară InCity Residences lansează vânzarea unui bloc de apartamente situat în capitală în apropierea Bucureşti Mall, pe Calea Dudeşti, potrivit unui comunicat al companiei.

Apartamentele din noul imobil de 17 etaje, incluzându-le şi pe cele triplex, pot fi rezervate încă din luna februarie, iar proprietarii se vor putea muta în ele începând din toamna acestui an. La ora actuală se lucrează la finisajele acestora, iar peste 10% din spaţiile de locuit au fost deja achiziţionate, la mai puţin de 2 luni de la demararea procesului de vânzare.

"Spaţiile generoase, locuinţele tip triplex, parteneriatele cu unii dintre cei mai apreciaţi furnizori de servicii de lifestyle fac experienţa vieţii în InCity Residences încă şi mai plăcută. Ca toate lucrurile pe care le dezvoltăm, blocul D al ansamblului a fost proiectat şi construit pentru a se ridica la înălţimea celor mai sofisticate aşteptări, fiind dotat cu facilităţi adaptate celor mai exigente gusturi, suprafeţe generoase şi cu finisaje de înaltă calitate" a declarat Affan Yildirim, director general al Anchor Grup.

Noul bloc al InCity Residences este înconjurat de 5000 de metri pătraţi de spaţii verzi. Cele 129 de apartamente din clădire sunt de 13 tipuri, iar suprafaţa lor variază de la 63 de metri pătraţi până la 265 de metri pătraţi.

Preţurile pornesc de la 1.050 euro pe metru pătrat construit, la care se adaugă TVA.

Ansamblul rezidenţial InCity Residences a fost lansat în toamna anului 2009. Prima etapă de dezvoltare a proiectului a presupus darea în folosinţă a trei imobile, totalizând 373 de spaţii de locuit. Prin lansarea spre vânzare a celui de-al patrulea bloc, capacitatea InCity Residences ajunge la peste 500 de apartamente, precizează comunicatul.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional