Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

INFRASTRUCTURĂ DE APĂ ŞI APĂ UZATĂBaia Mare: Investiţii de 50 milioane lei în perioada 2011-2013

F.A. Investiţii /

În luna martie este prevăzută semnarea contractelor pentru mai multe proiecte derulate de Primăria Municipiului Baia Mare. Potrivit domnului Vasile Barbul, director executiv DSAP, proiectele care vor fi derulate începând cu acest an şi până în 2013 vizează:

- Reabilitarea a 28,486 km reţele de apă,

- Extinderea a 44,776 km reţele de apă,

- Extinderea a 20,615 km reţea de canalizare,

- Extinderea a 64,168 km reţele de canalizare.

Proiectele care urmează să înceapă în acest an sunt cuprinse sub denumirea generică "Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Maramureş". Proiectele sunt în stadiul de semnare a contractelor de finanţare - începând cu luna martie 2011, iar ulterior vor fi atribuite licitaţiile pentru serviciile de proiectare şi execuţie.

Sumele disponibile pentru investiţii în acest sector în perioada 2011-2013 vor ajunge la aproximativ 50 milioane lei.

Aceste proiecte au finanţarea asigurată din fonduri europene şi de la bugetul local, ne-a precizat domnul Barbul. Totodată, domnia sa ne-a mai spus că în viitorul apropiat se va continua reabilitarea reţelelor de apă, în special a celor executate din conducte de azbociment.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional