Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

INFRASTRUCTURA DE APĂ ŞI APĂ UZATĂGiurgiu: Contract de peste 17 milioane de euro

F.A. Investiţii /

Contractul de lucrări "Reabilitarea şi extindere capacităţilor de producţie şi tratare a apei în aglomerările Giurgiu - Slobozia, Bolintin Vale şi Mihăileşti" , în valoare de 17,71 milioane euro, a fost semnat în data de 7 februarie 2011 cu Asocierea "SC Consola Grup Construct S.R.L. - SC Danex Consult SRL", ne-a spus doamna Lucica Neagu, şefa UIP din cadrul SC"Apa Service" Giurgiu.

Durata de execuţie este de 24 luni iar lucrările constau în reabilitări şi extinderi ale reţelelor de distribuţie şi canalizare.

Pe perioada de iarnă lucrările s-au executat într-un ritm mai lent fiind influenţate de condiţiile meteo. Totuşi, doamna Neagu ne-a precizat că au fost montaţi aproximativ 7,5 Km reţele de apă şi canalizare iar la staţia de epurare din Giurgiu s-au executat lucrări la decantoarele primare, bazinul de nămol activat, decantoare secundare, camera de admisie a bazinului de aerare, conducta de by- pass, camera de distribuţie, clădirea grătarelor,staţie suflante, staţie de transformare, staţie de deshidratare nămol, bazin de fermentare, clădire administrativă, staţie îngroşare nămol.

În perioada următoare, fiind finalizată activitatea de proiectare, vor începe lucrările de execuţie şi la staţiile de epurare din oraşele Bolintin Vale şi Mihăileşti. În rest, în celelalte contracte deja începute, lucrările se vor desfăşura conform graficelor aprobate de Inginer, ne-a precizat doamna Neagu.

În cadrul proiectului din judeţul Giurgiu mai este un singur contract nesemnat, care a fost contestat în instanţă.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional