Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

INFRASTRUCTURA RUTIERĂNeamţ: Trei proiecte majore, finanţate din banii Uniunii

F.A. Investiţii /

Neamţ: Trei proiecte majore, finanţate din banii Uniunii

Consiliul Judeţean Neamţ are în lucru 18 proiecte de reabilitare a infrastructurii rutiere, dintre care 13 sunt finanţate din bugetul propriu, trei sunt cofinanţate din bugetul propriu şi două sunt incluse în Programul Operaţional Regional Axa 2.

Autorităţile vor să modernizeze peste 55 de kilometri de drumuri judeţene, lucrări începute în 2010 şi care urmează să fie finalizate în acest an, în funcţie de fondurile disponibile.

"După aprobarea bugetului judeţului Neamţ şi a listelor de investiţii se vor organiza procedurile de achiziţii publice pentru atribuirea de Iucrări", explică Mircea Pintilie, vicepreţedintele Cosiliului Judeţean Neamţ.

Pe lângă proiectele finanţate de la bugetul local, CJ Neamţ a contractat bani europeni pentru două lucrări de reabilitare a drumurilor judeţene, în cadrul Programului Operaţional Regional. Un proiect în valoare de aproape 30 milioane de lei a fost deja finalizat, în timp ce un altul, de 15,2 milioane de lei se află în execuie. Lucrările la proiectul "Reabilitarea DJ156A Tazlău - Roznov" au fost realizate în proporţie de 90%. Pentru "Reabilitarea DJ 208 G Hanul Ancuţei - Girov", în valoare de 30 milioane de lei se afla în perioadă de precontractare, urmând ca licitaţiile să fie organizate în acest an.

Consiliul Judeţean Neamţ a propus alte şase proiecte cu începere şi elaborare în 2011, însă fondurile alocate vor fi stabilite după aprobarea bugetului local.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional