Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

INFRASTRUCTURĂ SERVICII SOCIALEAleşd, judeţul Bihor: Lucrări de extindere la Centrul pentru Persoane Vârstnice

F.A. Investiţii /

Primăria Oraşului Aleşd se afla, la sfârşitul lunii august, în stadiul de evaluare a ofertelor pentru execuţia reabilitării şi modernizării "Centrului de Zi Aleşd pentru Persoane Vârstnice". Valoarea totală a proiectului se ridică la 1,24 milioane lei fără TVA, proiectul beneficiind de finanţare europeană prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa Prioritară 3, Domeniul Major de Intervenţie 3.2., potrivit domnului Zeno-Dănuţ Ţipţer, primarul oraşului Aleşd.

Proiectul constă în extinderea actualului centru de zi. Extinderea va cuprinde un lift pentru persoane între parter şi etaj, un jacuzzi de şase persoane pentru care se va aduce apă termală de la ştrandul orăşenesc prin conducte preizolate (în lungime de 300 m) şi executarea de şarpantă peste actualul acoperiş tip terasă.

"Avantajele evidente ale finanţării din fonduri europene sunt banii primiţi, iar dezavantajele sunt eforturile suplimentare cu documentaţiile şi actele ce trebuie pregătite pentru câştigarea finanţărilor şi derularea relativ greoaie a întregii proceduri", a menţionat domnul Zeno-Dănuţ Ţipţer.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional