Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Intregul judet Iasi va fi conectat la retelele de apa pana in 2020

A.D. Perspective /

Intregul judet Iasi va fi conectat la retelele de apa pana in 2020

Consiliul Judetean Iasi intentioneaza sa conecteze la retele de apa toate localitatile din judet pana in 2020. Master Planul pe Programul Operational Sectorial 2, aferent perioadei 2014-2020 intocmit de Consiliu impreuna cu compania ApaVital presupune investitii de 200 milioane de euro.

"Suma va fi investita pentru a aduce serviciile de alimentare cu apa si cele de canalizare a apelor epurate in toate comunitatile din judetul nostru", a declarat Cristian Adomnitei, presedintele CJ Iasi.

Consiliul Judetean a finalizat recent lucrarile de executie din cadrul contractului vizand modernizarea sistemului de alimentare cu apa in orasul Iasi (bazine Sorogari).

Lucrarile de modernizare au constat in reabilitarea rezervoarelor R1 si R2, cu o capacitate cumulata de 10.000,00 mc, a punctului de transformare si staţiei de clorinare.

Valoarea contractului incheiat cu asocierea Europartener - Tehnoterm avand o valoare de aproximativ 8 milioane de lei.

Contractul face parte din proiectul "Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Iasi", proiect cofinantat prin Programul Operational Sectorial Mediu.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional