Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

INVESTIŢII SĂNĂTATESălaj: Vor fi reabilitate două corpuri ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău

F.A. Investiţii /

Ofertele pentru contractul de execuţie lucrări din cadrul proiectului "Reabilitarea corpurilor A şi B ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău" pot fi depuse până la data de 8 iulie 2011, în cadrul licitaţiei deschise lansate de Consiliul Judeţean Sălaj. Valoarea contactului este estimată la 32,25 milioane lei fără TVA, ne-a precizat doamna Laura Lemeni, consilier în cadrul CJ Sălaj. Totodată, operatorii economici pot depune oferte pentru serviciile de supraveghere a execuţiei tehnice până la data de 26 iulie 2011. Contractul este estimat la valoarea de 933.330 lei fără TVA, iar serviciile vor fi oferite pe o perioadă de 29 de luni.

Fonduri europene în valoare de 33,87 milioane lei

Realizarea proiectului "Reabilitarea corpurilor A şi B ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău" presupune costuri totale de 42,75 milioane lei. Din această sumă valoarea eligibilă este de 34,56 milioane lei, iar asistenţa financiară solicitată este de 33,87 milioane lei. Proiectul beneficiază de finanţare din Fondul European de Dezvoltare Regională - Programul Operaţional Regional 2007-2013 - Axa prioritară 3, Domeniul Major de Intervenţie 3.1. Contractul de finanţare a fost semnat de către beneficiar, Consiliul Judeţean Sălaj, şi Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest la data de 29 decembrie 2010. Consiliul Judeţean Sălaj a atribuit la data de 11 martie 2010 contractul pentru elaborarea documentaţiei tehnice (proiect tehnic, detalii de execuţie, caiete de sarcini, documentaţii pentru obţinerea avizelor/acordurilor şi autorizaţiei de construire pentru investiţia "Reabilitarea corpurilor A şi B ale Spitalului de Urgenţă Zalău"). Câştigătorul licitaţiei a fost firma SC 4I Invest SA. valoarea contractului fiind de 92.850 lei fără TVA. Proiectul are în vedere reabilitarea faţadei şi acoperişului corpurilor A şi B ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău. Lucrările se vor extinde pe o suprafaţă de 1359,65 mp. De asemenea, vor fi refăcute instalaţiile electrice, sanitare şi de ventilaţie precum şi instalaţiile de alimentare cu gaze medicale.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional