Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Investiţii de 88 milioane lei în oraşul Pantelimon

Investiţii /

Investiţii de 88 milioane lei în oraşul Pantelimon
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Valoarea totală a celor cinci proiecte de investiţii pe care Primăria oraşului Pantelimon le derulează, în momentul de faţă, este de aproximativ 88 milioane lei, ne-a precizat domnul Marian Ivan, primarul localităţii.

    Proiectul căruia i-a fost alocată cea mai mare sumă este cel de modernizare a infrastructurii rutiere şi a aliniamentelor stradale ale oraşului, care ar urma să fie realizată în acest an, în valoare de 40 milioane lei, potrivit datelor pe care domnia sa ni le-a transmis.

    Termenul de finalizare pentru această lucrare este anul viitor.

    Celelalte patru proiecte vizează: construirea unei şcoli cu clasele I - VIII, pe intrarea Marginei (19 milioane lei), extinderea reţelei de canalizareîn zona Matei Basarab (371.000 lei), care ar trebui să fie încheiată tot în 2014, construirea unei grădiniţe cu program prelungit, pe bulevardul Biruinţei, în valoare de 15 milioane lei, consolidarea, reabilitarea şi extinderea şcolii cu clasele I-VIII nr.1, în valoare de 12 milioane lei, construirea unei clădiri de birouri aferentă Primăriei şi a amenajărilor exterioare, ale cărui costuri se ridică la 2,1 milioane lei, ambele urmând să fie finalizate anul viitor.

    Investiţiile beneficiază atât de alocări de la bugetul local, cât şi finanţare prin fonduri structurale.

    Bugetul de investiţii pentru acest an al Primăriei Pantelimon este de 109,6 milioane lei, ne-a precizat Marian Ivan.

    Din cele 29 de blocuri de locuinţe, câte există în oraş, opt au fost reabilitate.

    "Pentru restul de 21 de blocuri, vom demara lucrările după ce vom obţine fondurile necesare", ne-a explicat domnul Ivan.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional