Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

INVESTIŢII AEROPORTURIAeroportul Internaţional "Mihail Kogălniceanu" - Constanţa

F.A. Investiţii /

Se află în curs de aprobare documentaţia pentru reparaţia capitală

Lucrările de dezvoltare şi modernizare ale Aeroportului Internaţional "Mihail Kogălniceanu" - Constanţa (AIMK) urmăresc "Programul strategic de dezvoltare a infrastructurii aeroportuare la AIMK pentru perioada 2002 - 2015", aprobat prin HG nr. 623/2002. În prezent nu se derulează lucrări majore de investiţii pe acest aeroport, dar AIMK are aprobat obiectivul de investiţii "Modernizare şi reabilitare sistem electroenergetic", în valoare totală de aproape 15,3 milioane lei. Finanţarea urmează să se efectueze din surse proprii şi în completare de la bugetul de stat. "Lucrările vor fi demarate la momentul asigurării surselor de finanţare", spun reprezentanţii Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii.

De asemenea, AIMK a întocmit documentaţia tehnico-economică pentru lucrarea de "Reparaţie capitală şi consolidare platforme aeronave AIMK". În valoare totală de peste 167 milioane lei. Finanţarea urmează să se efec­tueaze de la bugetul de stat şi alte surse legal constituite. Documentaţia se află în prezent pe circuitul legal de aprobare, mai spun oficialii din MTI.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional