Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

INVESTIŢII PRIMĂRIIOradea: Lucrările la Complexul Wellness Termal "Nymphaea" vor fi licitate în acest an

F.A. Investiţii /

Oradea: Lucrările la Complexul Wellness Termal "Nymphaea" vor fi licitate în acest an

Primăria municipiului Oradea estimează că în anul 2011 va avea venituri publice de 756 milioane lei, mai mari cu 44% decât cele din anul precedent. Municipalitatea orădeană speră să atragă fonduri nerambursabile de peste 65 milioane de lei, să obţină de la bugetul de stat circa 212 milioane de lei şi să înregistreze o creştere substanţială a veniturilor proprii ale instituţiilor publice.

Cheltuielile municipiului Oradea sunt estimate pentru acest an să fie de 501 milioane lei, mai mari cu 37% faţă de cele din anul precedent

Pentru investiţii au fost prevăzute 255 milioane lei, sume care vor fi asigurate în proporţie de 43% de la bugetul de stat, 27% din bugetul local, 22% din fonduri nerambursabile şi 8% din credite bancare.

Unul dintre proiectele importante ale Primăriei Oradea este Complexul Wellness Termal "Nymphaea". La jumătatea lunii martie, proiectul Nymphaea era în faza de pre­contractare, urmând să fie încheiate contractele cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi cu Agenţia de Dezvoltare Nord Vest. După semnarea contractului vor fi demarate procedurile pentru organizarea licitaţiei.

Obiectivele specifice ale proiectului "Nymphaea" sunt: realizarea de bazine de înot şi a unui bazin cu valuri; construcţia de aqua - tobogane şi bazinete dotate cu jacuzzi, sub forma circulară, pentru grupuri de maxim 8 persoane; realizarea unei zone de agrement dotată cu echipamente de joacă pentru copii; realizarea unei zone de agrement nautic dotată cu echipamente specifice: canoe. Valoarea totată a proiectului este de 20 milioane euro inclusiv TVA, iar asistenţa financiară nerambursabilă se ridică la 6,98 milioane euro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional