Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

INVESTIŢII SĂNĂTATEAleşd: Trei contracte urmează să fie licitate pentru reabilitarea Spitalului Orăşenesc Aleşd

F.A. Investiţii /

Anunţul de licitaţie în vederea achiziţiei lucrărilor de intervenţie şi reabilitare a cabinetelor din cadrul Spitalului Orăşenesc Aleşd urma să fie publicat pe sistemul electronic de achiziţii publice până la sfârşitul lunii iunie, conform informaţiilor transmise de Primăria Oraşului Aleşd la jumătatea aceleiaşi luni. Valoarea acestui contract este estimată la suma de 301.000 lei fără TVA.

De asemenea, urmează să fie contractate serviciile de audit, estimate la valoarea de 20.000 lei fără TVA, precum şi serviciile de publicitate şi informare, în valoare de 35.000 lei fără TVA.

Contractul de finanţare al proiectului "Modernizare şi reabilitare cabinete ambulatorii spital orăşenesc Aleşd", semnat la data de 23 februarie 2011, este printre ultimele contracte de finanţare semnate pe Axa 3, Domeniul Major de Intervenţie 3.1 Valoarea totală a proiectului este de 2,2 milioane lei, din care finanţarea nerambursabilă se ridică la 1,6 milioane lei, potrivit domnului Nicolae Cureu, responsabil financiar proiect, în cadrul Primăriei Oraşului Aleşd.

Cererea de prefinanţare a fost depusă de beneficiarul proiectului, Primăria Oraşului Aleşd, la data de 15 aprilie 2011. Până la momentul de faţă au fost acordate fonduri aferente prefinanţării (tranşa 1), în valoare de 15% din valoarea eligibilă a contractului de finanţare, respectiv 253.500 lei.

Deschiderea oficială a proiectului a avut loc la data de 21 aprilie 2011, a urmat întocmirea documentaţiei necesare publicării cererii de oferte în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, pentru contractarea lucrărilor de intervenţie şi reabilitare, ne-a declarat domnul Nicolae Cureu.

Momentan nu există nici un contract semnat în cadrul acestui proiect.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional