Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

INVESTIŢII SĂNĂTATEDâmboviţa: Au demarat lucrările de execuţie la Spitalul Judeţean Dâmboviţa

F.A. Investiţii /

Ordinul de începere a execuţiei proiectului "Reabilitarea şi moder­nizarea Spitalului Judeţean Dâmboviţa" a fost emis în data de 9 mai 2011, potrivit domnului Mihai Constantin Puşcaşiu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Valoarea totală a proiectului se ridică la 83 milioane lei, din care finanţarea asigurată din fonduri europene se ridică la 56,62 milioane lei, iar finanţarea asigurată de la bugetul naţional este de 8,64 milioane lei.

Proiectul a fost aprobat spre finanţare prin Programul Operaţional Regional (POR), la data de 8 septembrie 2010.

Până la debutul lunii iulie îi fuseseră efectiv virate beneficiarului fonduri în valoare de 11,19 milioane lei, 9,99 milioane reprezentând prefinanţare, iar 1,2 milioane rambursări.

Procedurile de achiziţie au fost încheiate

La începutul lunii iunie 2011 toate procedurile de achiziţie din cadrul proiectului erau deja încheiate.

Astfel, lucrările de construcţii vor fi realizate de asocierea formată din Vamed Standortentwicklung und Engineering GmbH & CO KG, S.C. Strabag S.R.L. şi S.C. Straco Grup S.R.L. Contractul în valoare de 58,58 milioane lei a fost atribuit la data de 22 aprilie 2011.

Lucrările vor fi supravegheate de societatea S.C. Arhivolta S.R.L., potrivit contractului încheiat la data de 30 mai 2011. Pentru serviciile de supraveghere se vor aloca 300.000 lei.

De asemenea, a fost atribuit contractul de servicii generale de asistenţă în managementul proiectului societăţii S.C. RomActiv Business Consulting S.R.L. Contractul a fost semnat la data de 19 noiembrie 2011, valoarea serviciilor ridicându-se la 393.400 lei.

Serviciile de promovare vor fi asigurate de societatea S.C. Sign 4 You S.R.L., conform contractului semnat la data de 17 ianuarie 2011. Valoarea acestui contract este de 29.000 lei.

Serviciile de audit financiar vor fi asigurate de asocierea formată din S.C. Toma Financial Consulting S.R.L. şi S.C. Cons Expert 2000 S.R.L. Contractul a fost semnat la data de 1 iunie 2011 pentru suma de 34.000 lei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional