Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Jacob Gardens construieşte apartamente şi vile în Bucureşti şi Ilfov

Piaţa Imobiliară /

Jacob Gardens construieşte apartamente şi vile în Bucureşti şi Ilfov
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Palladium Residence, Palladium Residence 2 şi Trend Residence sunt trei ansambluri rezidenţiale dezvoltate de Jacob Gardens, un investitor autohton. Primul dintre cele trei proiecte este deja finalizat şi vândut în proporţie mare, cel de al doilea se află încă în construcţie, iar lucrările la al treilea cartier sunt aproape de finalizare, după cum ne-au spus reprezentanţii companiei dezoltatoare.

    Aceştia ne-au declarat: "Palladium Residence, unde avem toate tipurile de apartamente, este finalizat dar nu vândut în totalitate. Mai avem circa 5% din cele 2.450 de locuinţe construite în spate la Policolor. Preţurile acestora oscilează între 38.200 de euro - o garsonieră - şi 78.500 euro - un apartament cu trei camere, parcările fiind incluse.

    La Palladium Residence 2, predarea locuinţelor se va face aproximativ la jumătatea anului viitor. Aici vorbim de două blocuri, ce reunesc unităţi locative de la garsoniere la apartamente de trei camere, cu preţuri între 33.000 până la 62.000 de euro.

    Trend Residence este un cartier de 300 de vile în Popeşti-Leordeni, care urmează să fie finalizate anul viitor. Suprafeţele caselor oscilează între 120 mp şi 200 mp utili, acestea dispunând de curţi de la 60 la 150 mp. Din totalul celor 300 de locuinţe mai avem de vândut circa 20%".

    Conform informaţiilor de pe site-ul proiectului, vila Smarald din cadrul Trend Residence este prevăzută, la parter, cu o bucătărie modernă - varianta open space, living, dining şi baie, dar şi de un hol spaţios pentru primirea oaspeţilor.

    Etajul vilei oferă două camere generoase a căror destinaţie poate alterna de la dormitor la birou sau orice altă variantă de amenajare şi o baie.

    Vila Rubin, "superlativul conceptului Trend Residence" oferă cele mai noi tendinţe în materie de amenajare şi proporţionare a unei casei, arată sursa citată, menţionând: "Mansarda poate fi amenajată ulterior în ton cu necesităţile tale, iar grădina casei este un paradis în miniatură, în care tu şi familia ta vă veţi simţi în fiecare zi ca într-o vacanţă... şi totuşi, în fiecare zi acasă!"

    Cumpărătorii celor trei ansambluri rezidenţiale sunt din segmentul midlle class, preponderent din sectorul 3 al Capitalei, familii trinere care pot accesa un credit. Garsonierele în mare parte s-au vândut pentru investiţie, ne-au mai spus reprezentanţii companiei, subliniind că în zona unde construieşte, se închiriază foarte bine, fiind aproape de metrou.

    Conform surselor citate, regiunea Ilfov este aproape ocupată cu proiecte rezidenţiale, iar în piaţa noastră imobiliară întâlnim mai mulţi investitori autohtoni cu proiecte mici decât dezvoltatori străini.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional