Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

JLL a securizat o finanţare de 6 milioane de euro pentru Adval Asset Management

Ionuţ Stănescu Piaţa Imobiliară /

Compania de management în domeniul imobiliar Adval Asset Management, împreună cu JLL România, a securizat un credit de 6 milioane de euro pentru refinanţarea clădirii de birouri Cascade Offices din Bucureşti.

Cascade Offices, cu o suprafaţă închiriabilă de 4.200 metri pătraţi, a fost livrată în anul 2005 şi este localizată în centrul Bucureştiului, precizează un comunicat de presă al JLL trimis redacţiei.

David Hayward, CEO al Adval Asset Management, a declarat: "În 2014, managementul Adval a preluat un portofoliu de proprietăţi pe care compania îl administrase timp de 6 ani. În ultimii doi ani, am investit fonduri proprii şi am administrat portofoliul în mod activ, în paralel cu vânzarea unor proprietăţi şi cu restructurarea sau refinanţarea creditelor. Cascade Offices, una dintre clădirile din acest portofoliu, este complet închiriată, bine localizată şi are un istoric foarte bun."

Adval Asset Management este o companie românească de management în domeniul imobiliar, care are active de peste 100 milioane de euro (98.000 metri pătraţi) în administrare.

JLL este o firmă specializată în servicii de management al investiţiilor, dedicate domeniului imobiliar. Compania activează în 230 de sucursale în 80 de ţări şi are aproximativ 60.000 de angajaţi în întreaga lume.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional