Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

"JLL": Colosseum Retail Park a ajuns la un grad de ocupare de 100%

Andrei Stan Piaţa Imobiliară /

"JLL": Colosseum Retail Park a ajuns la un grad de ocupare de 100%

Colosseum Retail Park, dezvoltat de compania "Nova Imobiliare", a ajuns la un grad de ocupare de 100% prin semnarea unui contract pentru închirierea a 1.300 de metri pătraţi către retailerul turc de îmbrăcăminte "LC Waikiki", potrivit unui comunicat al companiei de consultanţă imobiliară "JLL", care asigură serviciile de property management pentru proiect.

Sursa citată precizează că, în afară de "LC Waikiki", parcul de retail administrat de "JLL" din anul 2011 a mai atras în ultimele luni încă doi retaileri importanţi: "Sport Vision" (900 mp) şi "Pepco" (450 mp). Toate cele trei magazine vor fi deschise în trimestrul al patrulea al acestui an.

Centrul comercial Colosseum Retail Park, situat în zona de Nord-Vest a Bucureştiului, a fost deschis în 2011 şi are 38.500 metri pătraţi de spaţii de retail.

Principalii chiriaşi ai Colosseum sunt "Carrefour", "Altex", "Jysk", precum şi retailerul de bricolaj "Leroy Merlin".

"LC Waikiki" este un lanţ de retail fondat în 1988 în Franţa şi care din 1997 a intrat sub umbrela companiei turce "LC Waikiki Mağazacilik Hizmetleri Ticaret AŞ". Retailerul operează 804 de magazine în 36 de ţări.

În ţara noastră, "LC Waikiki" operează în prezent 25 de magazine, în Bucureşti şi în alte oraşe din ţară, iar pentru alte trei, inclusiv cel din Colosseum, sunt semnate contracte de închiriere şi urmează să fie deschise în perioada următoare.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional