Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

"JLL", desemnată compania de administrare a "Swan Office & Technology Park"

Andrei Stan Piaţa Imobiliară /

Mariana Stamate

Mariana Stamate

Compania de consultanţă imobiliară "JLL" anunţă, într-un comunicat trimis Redacţiei, că a fost desemnată de către noul proprietar al "Swan Office&Technology Park" să se ocupe de serviciile de property şi asset management ale parcului de afaceri din nordul Bucureştiului.

"JLL" va fi responsabilă de relaţia dintre proprietar, chiriaşi şi subcontractori şi va asigura servicii extinse de management operaţional, inclusiv prin adoptarea unor măsuri pentru o administrare cât mai eficientă a costurilor de întreţinere.

Mariana Stamate, şeful departamentului de property management al "JLL Romania", a declarat: "Acesta este al doilea contract câştigat de Departamentul de Property Management al JLL în ultimele 4 luni. Cu acest contract, portofoliul administrat de "JLL" în România depăşeşte 200.000 de metri pătraţi. "Swan Office & Technology Park" este unul dintre cele mai interesante proiecte de birouri din Bucureşti. Clădirea oferă condiţii foarte bune de muncă, astfel că a reuşit să-şi păstreze majoritatea chiriaşilor în ciuda unei competiţii în creştere cu alte zone din Bucureşti".

"Swan" are o suprafaţă totală de 29.124 metri pătraţi de spaţii de birouri şi comerciale în trei clădiri, iar printre principalii chiriaşi se numără "Dante International", "Flanco Retail", "Fashion Days", "Mercedes-Benz", etc.

"Swan Office & Technology Park" a fost dezvoltat de fondul de investiţii "Chayton Capital LLP" în urma unei investiţii de peste 50 milioane de euro şi a fost livrat în 2011, fiind prima dezvoltare din ţara noastră care a fost certificată verde în fază de proiect. De asemenea, "Swan" reprezintă primul Business&Technology Park dezvoltat în Bucureşti şi primul proiect "verde" din Pipera, potrivit comunicatului.

Complexul a intrat în insolvenţă în primăvara anului 2013, iar anul trecut administratorul judiciar l-a vândut către "Smartown Investments".

"JLL" administrează în prezent proprietăţi imobiliare totalizând peste 200.000 mp, respectiv parcul comercial "Colosseum" din cartierul bucurestean Chitila, centrul comercial "Liberty Center", clădirea de birouri "Green Gate" din apropiere de "Marriott", precum şi nouă proprietăţi industriale.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional