Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

LANSĂRI LA TIMON: BLOCURI CU GRĂDINI SUSPENDATEZacaria Group investeşte 11 milioane de euro într-un nou proiect în nordul Capitalei

C.P. Piaţa Imobiliară /

Valetta Residence este un nou complex rezidenţial localizat în zona de nord a Bucureştiului, pe Şoseaua Gheorghe Ionescu Siseşti, în apropierea a numeroase puncte de interes, urmând să fie la câteva minute de viitoarea staţie de metrou Străuleşti. Ansamblul este compus din 6 clădiri de 6 etaje şi pune la dispoziţia viitorilor proprietari 182 de apartamente de 2,3 şi 4 camere. Prima fază a proiectului constă într-un imobil, cu regimul de înălţime S+P+5 etaje, totalizează 40 de apartamente şi are ca termen de finalizare luna martie 2017. Ansamblul dispune de 186 locuri de parcare, din care 33 supraterane şi 153 subterane. Rafaela Nebrada, Mananging Director Imoteca, a declarat: "Construcţia primului bloc a început în primăvară, cu mult înainte să dăm startul vânzărilor. În momentul de faţă, clienţii pot vedea atât calitatea construcţiei, cât şi compartimentarea apartamentelor şi faţada primului bloc, acesta fiind aproape de finalizare. (...) Există 1125 mp de spaţii verzi pe sol şi 792 mp pe placă de beton".

În următoarele faze ale proiectului, pe acoperişurile celor 6 blocuri vor exista grădini verzi, care vor putea fi accesate direct de pe balconul apartamentelor aflate la ultimul etaj.

Apartamentele de 2 camere vor avea suprafeţe cuprinse între 55 şi 64 mp utili, cu preţuri între 61.500 şi 74.000 +TVA. Pentru 3 camere, suprafeţele variază între 70 şi 85 mp utili, iar preţurile între 75.500 şi 95.500 +TVA, în timp ce pentru 4 camere, între 91-113 mp utili, preţurile pornesc de la 106.000 +TVA şi ajung la 120.000 +TVA.

Zacaria Group îşi desfăşoară activitatea de peste 11 ani în România şi face parte din Grupul Alf Mizzi & Sons, grup fondat ca o afacere de familie.

Imoteca are peste 12 ani de experienţă pe piaţa românească, coordonând şi adminstrând un portofoliu important de proiecte. În prezent, Imoteca este agentul exlusiv de marketing şi vânzări pentru unele dintre cele mai reprezentative proiecte rezidenţiale din România, totalizand 1.300 de locuinţe în 10 proiecte din Bucuresti - American Village, GranVia Park, Timisoara 58, Vernescu Residence, Popa Nan, Rotasului Apartments, Aviatiei Apartments, Parisian Views, Valetta Residence, Docentilor 2-4.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional