Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Mobila clasică şi modernă - căutate în aceeaşi măsură

F.A. Amenajări /

Dormitor Bordeaux

Dormitor Bordeaux

Vânzările pe segmentul mobilierului masiv de dormitor vor creşte cu 60%, în acest an

Dormitorul - spaţiul în care ne relaxăm după o zi de muncă - trebuie să fie comod şi personalizat, amenajat după gustul fiecăruia. La organizarea spaţiului din dormitor, cel mai important este mobilierul ales.

În prezent, atât mobilierul clasic de dormitor, cât şi cel modern, este foarte căutat, piaţa de profil deţinând o gamă largă de astfel de piese, ne-au spus reprezentanţii firmei "Iugeşti". Această societate comercializează mobilă pentru dormitor, de tip clasic şi modern, confecţionate din pal, MDF şi combinaţii ale acestora.

Cele mai noi modele din oferta "Mobexpert", adaptate tendinţelor din domeniu, sunt piesele prevăzute cu finisaje de nuc. Potrivit specialiştilor din cadrul "Mobexpert", cea mai căutată mobilă de dormitor comercializată de această firmă face parte din stilul modern-contemporan.

Preţul unui set de mobilă pentru dormitor porneşte de la 1.400 de lei

Un set complet de mobilier pentru dormitor cuprinde un pat, două noptiere, un dulap cu uşi batante sau culisante, o comodă cu sertare, o oglindă şi o banchetă pat, potrivit "Mobexpert".

Minimul de obiecte pentru mobilarea unei camere de dormit reuneşte un pat dublu, o somieră elastică, două noptiere, dulap, o comodă şi o toaletă.

Finisajele noi pentru acest sezon sunt cele de tek şi nuc. Tot ca o noutate, este remarcată prezenţa fronturilor din MDF lucios.

În funcţie de complexitatea dormitorului şi materialelor utilizate, preţurile unui mobilier pentru dormitor încep de la 1.400 de lei, apreciază reprezentanţii "Iugeşti".

Pentru o garnitură de dormitor compusă din dulap, pat, noptiere şi comodă, preţul variază între 2.400 şi 10.000 lei/garnitură.

Tendinţele pieţei de profil ţintesc mobila masivă

Tendinţele acestei pieţe vizează mobila masivă, iar produsele se modifică în funcţie de cerinţe.

În prezent, printre cele mai utilizate materiale în fabricarea mobilei de dormitor se regăseşte fagul. În funcţie de clasa de preţ, sunt remarcate, de asemenea, următoarele materiale: pentru segmentul economic - PAL-ul cu acoperire celulozică, pentru segmentul mediu - PAL-ul în combinaţie cu MDF vopsit sau cu rame de lemn şi pentru segmentul mediu-înalt - lemnul masiv în combinaţie cu PAL furniruit cu furnir natural.

Piaţa mobilei pentru dormitor a explodat, în ultimul an, pe segmentul pieselor din lemn masiv. Pentru anul în curs, specialiştii din domeniu estimează o creştere cu 60% a vânzărilor pe gama masivă. De asemenea, va merge foarte bine mobila naturală, etnică-chic.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional